''Barsol'': More than a bar

Το διαρκώς εξελισσόμενο στέκι κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο με πρωτότυπα κοκτέιλ του, αλλά και τα ιδιαίτερα πιάτα του.

Barsol

Σημείο αναφοράς στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, από το 2010, τo "Βarsol" είναι ένα αυθεντικό open bar που εξελίσσεται διαρκώς μένοντας αφοσιωμένο στην αδιάκοπη βελτίωση της ποιότητας και της εξυπηρέτησης. Στο μπαρ σερβίρονται house blends & premium spirits, καθώς και άψογα εκτελεσμένα κοκτέιλ, όπως Almedron με ρούμι, Triple sec, Suze, cucumber cordial, λεβάντα, λάιμ, ζάχαρη και bitters ή το Umami Martini με τζιν, σάκε, Italicus, μεσκάλ, bitters. Στο ίδιο επίπεδο, βρίσκεται το minimal coffee station, το οποίο προτείνει επιλογές καφέ, μονοποικιλιακών και house blends.

Barsol

Παράλληλα, στο πατάρι, η κουζίνα ακροβατώντας ανάμεσα στη multiethnic κουζίνα και την ελληνική γαστριμαργική κουλτούρα, δημιουργεί υψηλού επιπέδου street food. Από το πρωί με λαχταριστές επιλογές σε brunch όπως breakfast bowls, croque madame ή αβγό τηγανητό με χειροποίητο παστράμι, τσένταρ και hollandaise μουστάρδας μέχρι healthy salad bowls, bao burger και πίτσες με διαλεχτά ιταλικά υλικά. Την εμπειρία ολοκληρώνουν οι ξεχωριστές μουσικές επιλογές από τους home DJs, events από ραδιοφωνικούς παραγωγούς και σαββατόβραδα με mainstream χαρακτήρα. Όλη η μουσική σε ένα booth!   

Περισσότερες πληροφορίες

Barsol

Πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Ν. Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.