''Barsol'': More than a bar

Το διαρκώς εξελισσόμενο στέκι κερδίζει τις εντυπώσεις όχι μόνο με πρωτότυπα κοκτέιλ του, αλλά και τα ιδιαίτερα πιάτα του.

Barsol

Σημείο αναφοράς στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας, από το 2010, τo "Βarsol" είναι ένα αυθεντικό open bar που εξελίσσεται διαρκώς μένοντας αφοσιωμένο στην αδιάκοπη βελτίωση της ποιότητας και της εξυπηρέτησης. Στο μπαρ σερβίρονται house blends & premium spirits, καθώς και άψογα εκτελεσμένα κοκτέιλ, όπως Almedron με ρούμι, Triple sec, Suze, cucumber cordial, λεβάντα, λάιμ, ζάχαρη και bitters ή το Umami Martini με τζιν, σάκε, Italicus, μεσκάλ, bitters. Στο ίδιο επίπεδο, βρίσκεται το minimal coffee station, το οποίο προτείνει επιλογές καφέ, μονοποικιλιακών και house blends.

Barsol

Παράλληλα, στο πατάρι, η κουζίνα ακροβατώντας ανάμεσα στη multiethnic κουζίνα και την ελληνική γαστριμαργική κουλτούρα, δημιουργεί υψηλού επιπέδου street food. Από το πρωί με λαχταριστές επιλογές σε brunch όπως breakfast bowls, croque madame ή αβγό τηγανητό με χειροποίητο παστράμι, τσένταρ και hollandaise μουστάρδας μέχρι healthy salad bowls, bao burger και πίτσες με διαλεχτά ιταλικά υλικά. Την εμπειρία ολοκληρώνουν οι ξεχωριστές μουσικές επιλογές από τους home DJs, events από ραδιοφωνικούς παραγωγούς και σαββατόβραδα με mainstream χαρακτήρα. Όλη η μουσική σε ένα booth!   

Περισσότερες πληροφορίες

Barsol

Πλ. Ελευθερίου Βενιζέλου 4, Ν. Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
02/02/2023

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.

Ξεκινά η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibiion

Το προσεχές Σάββατο ανοίγει τις πύλες της η γνωστή έκθεση τροφίμων και ποτών.

Tasty Awards '23. Ποια είναι τα αγαπημένα ελληνικά εστιατόρια της πόλης;

Τα εστιατόρια όπου οι chefs εφαρμόζουν μαγειρικά μυστικά και τεχνικές ανεβάζοντας την ελληνική κουζίνα σε άλλο επίπεδο.

Τι μαγειρεύεις πάλι, Ηλία Σκουλά;

Μία κουβέντα με τον προβοκάτορα σεφ πάνω από τα πιάτα του "Ananias Rotisserie".

O Άρης Σκλαβενίτης είναι ο Καλύτερος Οινοχόος για το 2023

Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων, μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις στον κλάδο της Παγκόσμιας Οινοχοΐας, που θα πραγματοποιηθεί το 2026 από τη Διεθνή Ένωση Οινοχόων (A.S.I).

Τα "προσεχώς" του "Pelagos"

Τρεις αφορμές για να βρεθείς στο βραβευμένο εστιατόριο του "Four Seasons Astir Palace" το αμέσως επόμενο διάστημα.