''B-κουτί'': Μια διαβασμένη μπάρα με εκρηκτικά κοκτέιλ και θεατράλε σκηνικό

Η γοητευτική αυλή του που θυμίζει γαλλικό bistrot καλωσορίζει τους πιστούς του θαμώνες από το απόγευμα για καφέ ως το βράδυ.

Β-Κουτί

Το "Β-κουτί" είναι χωρο-χρονομηχανή και μας ταξιδευει με τις μουσικές και το φλογερό του κόκκινο. Θα νιώσετε με το που περάσετε το κατώφλι του πως αυτό το σημείο της πόλης είναι περισσότερο σκηνικό παρά ένα ακόμα κοκτεϊλάδικο με διακοσμητικό twist. Στο "Β-κουτί" η ιστορία πλέκεται από το άνοιγμα ως το κλείσιμο, αργά το βράδυ. Το απόγευμα, καθώς ο ήλιος πέφτει φωτίζει παράξενα τον εσωτερικό του χώρο και ανακαλύπτεις πράγματα που δεν βλέπεις καμία άλλη ώρα της ημέρας.

Β-κουτί

Η κατάφυτη και φωτισμένη γοητευτική αυλή του θυμίζει γαλλικό bistrot και καλωσορίζει τους πιστούς του θαμώνες από το απόγευμα για καφέ ως το βράδυ με premium ποτά (περισσότερα από 200 labels) και εξειδίκευση στα κοκτέιλ με ενδιαφέρουσες house προτάσεις. Ξεκινήστε με Ginger Coconut με φρέσκο τζίντζερ και ξύλο κανέλας, κουβανέζικο ρούμι και ρούμι από τα Μπαρμπέιντος ή με το Pink Hot με καυτερή πιπεριά jalapeños, πολωνική βότκα, χιώτικο λικέρ μαστίχας και φράουλα. Μετά η βραδιά θα σας πάει από μόνη της, cruising!

Β-κουτί

Τα διαφορετικά DJ sets με ακούσματα από swing της δεκαετίας του ’30 μέχρι σπάνιες ελληνικές διασκευές, δίνουν ακόμα ένα λόγο στους φανατικούς να το ξεχωρίζουν εδώ για χρόνια και ακόμη ένα τρόπο στους νεοφερμένους να μαγεύονται.  

Περισσότερες πληροφορίες

Β-Κουτί

Ν. Τρυπιά 33 & Βρυούλων, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.