''Huaca Nikkei Resto Bar'': Περουβιανός εξωτισμός στα ήσυχα του Μετς

Ένας multiculti χώρος προσφέρει αντίστοιχες γεύσεις με προσθήκες πιάτων στο μενού του.

Huaca

Σε έναν ήσυχο δρόμο του Μετς, η Ιαπωνία παντρεύεται με το Περού, σε ένα αναπάντεχο ταίριασμα γεύσεων. Ο ατμοσφαιρικός εσωτερικός χώρος του "Huaca", με τη μίνιμαλ αισθητική, τις oriental τοιχογραφίες και τις ζεστές πινελιές από τη Λατινική Αμερική, μπορεί να μας μαγεύει, όμως το καλοκαίρι πρωταγωνιστής είναι ο έξω χώρος στο πεζοδρόμιο με τα stools, τα χαμηλά τραπεζάκια και την αύρα της πιο arty γειτονιάς. Από τη Nikkei κουζίνα του βγαίνουν όλα τα χαρακτηριστικά πιάτα αυτής της ιδιαίτερης μείξης της ιαπωνικής γαστρονομικής κουλτούρας με τις γεύσεις και τα αγαθά του Περού.

Huaca

Στο ανανεωμένο μενού δίπλα στα ωμοφαγικά φαβορί, όπως το σεβίτσε λαβράκι με ντοματίνια, aji Amarillo και αβοκάντο, τα nigiri και τα sushi rolls, θα βρούμε τιραντίτο σολομού, καούσας με ταρτάρ σολομού, καούσας από κινόα με ταρτάρ τόνου και σαλάτα με κινόα και τατάκι τόνου. Τα πιάτα συνοδεύονται ιδανικά με επιλογές από την επίσης ανανεωμένη λίστα κρασιών ή με εξωτικά κοκτέιλ από την ιδιαίτερη λίστα του "Huaca".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/12/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.

"Κοντοσώρος": Συνεχίζει επάξια την ελληνική γευστική κληρονομιά στο Ξινό Νερό

Το Ξινό Νερό, το απομακρυσμένο χωριουδάκι της Φλώρινας, μετατράπηκε σε προορισμό για φίλους της καλοφαγίας χάρη στη γευστική μοναδικότητα αυτού του μαγαζιού-διαμάντι.