''Ελαίας Γη'': Ελληνική κουζίνα με νόημα

Γεύσεις και αρώματα από την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα ξεδιπλώνονται σε μια γοητευτική βεράντα της Κηφισιάς.

Ελαίας Γη

Διαχρονικά νόστιμο, το "Ελαίας Γη" στον Λόφο της Πολιτείας υπηρετεί με συνέπεια τις ελληνικές γεύσεις. Η εμπειρία στο γοητευτικό εστιατόριο ξεκινά από την είσοδο και την ατµοσφαιρική διαδροµή στα µονοπάτια του κρασιού και συνεχίζεται με γεύμα στην ανοιχτόκαρδη πετρόχτιστη βεράντα με τα τεράστια πλατάνια και το κάδρο του λεκανοπεδίου σε πρώτο πλάνο.

Ελαίας γη

Το προσεγμένο και ευχάριστο περιβάλλον συμπληρώνει η κουζίνα που κινείται με βασικό άξονα την καλή και εποχική πρώτη ύλη, μεταφρασμένη σε τρία μενού:  la carte, 14 και 24 γεύσεων. Τα μοντέρνα πιάτα εμπνέονται από την ελληνική γαστρονομία, ενώ ντόπια προϊόντα της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας δίνουν τον τόνο των προτάσεων που περιλαμβάνουν σπεσιαλιτέ όπως σαρµάδες µε αµπελόφυλλα σε σάλτσα αβγολέµονο, μοσχαρίσια µάγουλα στον ξυλόφουρνο µε πουρέ καπνιστής µελιτζάνας, σιγοµαγειρεµένο αρνί στον ξυλόφουρνο, σφραγισµένο µε ζυµάρι και παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο.

Ελαίας γη

Η προσεγμένη λίστα των κρασιών του ελληνικού αμπελώνα ενορχηστρώνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία με γνήσια ντοπιολαλιά, σωστά συντονισμένη με τις σύγχρονες γευστικές διαλέκτους. Τέλος, στις ξεχωριστές σας γιορτινές στιγμές, οικογενειακές ή προσωπικές, αποτελεί ιδανική πρόταση για την οργάνωση ενός γεύµατος ή δείπνου.

Περισσότερες πληροφορίες

Ελαίας Γη

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεπορτάζ: Τα εστιατόρια και τα καφέ της Ελευσίνας που θα γίνουν στέκια μας το 2023

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, δίνουν αφορμή να επισκεφτούμε τη σπουδαία μικρή πόλη του Θριάσιου πεδίου.

30/01/2023

Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.