''Ελαίας Γη'': Ελληνική κουζίνα με νόημα

Γεύσεις και αρώματα από την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα ξεδιπλώνονται σε μια γοητευτική βεράντα της Κηφισιάς.

Ελαίας Γη

Διαχρονικά νόστιμο, το "Ελαίας Γη" στον Λόφο της Πολιτείας υπηρετεί με συνέπεια τις ελληνικές γεύσεις. Η εμπειρία στο γοητευτικό εστιατόριο ξεκινά από την είσοδο και την ατµοσφαιρική διαδροµή στα µονοπάτια του κρασιού και συνεχίζεται με γεύμα στην ανοιχτόκαρδη πετρόχτιστη βεράντα με τα τεράστια πλατάνια και το κάδρο του λεκανοπεδίου σε πρώτο πλάνο.

Ελαίας γη

Το προσεγμένο και ευχάριστο περιβάλλον συμπληρώνει η κουζίνα που κινείται με βασικό άξονα την καλή και εποχική πρώτη ύλη, μεταφρασμένη σε τρία μενού:  la carte, 14 και 24 γεύσεων. Τα μοντέρνα πιάτα εμπνέονται από την ελληνική γαστρονομία, ενώ ντόπια προϊόντα της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας δίνουν τον τόνο των προτάσεων που περιλαμβάνουν σπεσιαλιτέ όπως σαρµάδες µε αµπελόφυλλα σε σάλτσα αβγολέµονο, μοσχαρίσια µάγουλα στον ξυλόφουρνο µε πουρέ καπνιστής µελιτζάνας, σιγοµαγειρεµένο αρνί στον ξυλόφουρνο, σφραγισµένο µε ζυµάρι και παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο.

Ελαίας γη

Η προσεγμένη λίστα των κρασιών του ελληνικού αμπελώνα ενορχηστρώνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία με γνήσια ντοπιολαλιά, σωστά συντονισμένη με τις σύγχρονες γευστικές διαλέκτους. Τέλος, στις ξεχωριστές σας γιορτινές στιγμές, οικογενειακές ή προσωπικές, αποτελεί ιδανική πρόταση για την οργάνωση ενός γεύµατος ή δείπνου.

Περισσότερες πληροφορίες

Ελαίας Γη

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.