''Mira Me Athens Boutique Hotel'': Fresh rooftop pleasures

Αγαπημένα πιάτα και ποτά αποκτούν άλλη γεύση στην ανανεωμένη ταράτσα.

View ©dimel_photography

Ανανεωμένο, τόσο αισθητικά όσο και γευστικά, υποδέχεται το καλοκαίρι το rooftop του "Mira Me Athens boutique hotel" για να κάνει πιο ευχάριστες, διασκεδαστικές και νόστιμες τις ημέρες και τις νύχτες μας. O χώρος "ντύθηκε" με μια κομψή, πλήρως ανοιγόμενη τζαμαρία, έτσι ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη μοναδική θέα του, όλες τις εποχές του χρόνου, από το πρωί έως το βράδυ. Από τον αρωματικό καφέ της taf για ξεκίνημα, στο πλούσιο  la carte brunch, κι από το εκλεπτυσμένο comfort food στα δημιουργικά κοκτέιλ, όλα εδώ επιβεβαιώνουν την εμμονή του "Mira Me Athens" στην αναζήτηση της ποιότητας και της νοστιμιάς.

Rooftoprestaurant
© dimel_photography

Οι γεύσεις που προτείνει ο executive chef  Άρης Ρούσσος μιξάρουν την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα με κάποιες επιρροές από την Ασία, με άψογες τεχνικές και τη γεύση να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η μπριγκάδα που καθοδηγεί ο νέος, ταλαντούχος σεφ Γρηγόρης Μπονιάκος υπηρετεί πλήρως τη φιλοσοφία με έμφαση στις καλύτερες πρώτες ύλες, εποχικά φρούτα και λαχανικά από επιλεγμένες φάρμες, μποστάνια και μικρούς παραγωγούς.

team mira me
© dimel_photography

Φρέσκα ψάρια, κρέατα ιδιαίτερης κοπής, pasta και risotti, χειροποίητα ψωμιά και dips, φτιαγμένα με γνώση, πολλή αγάπη και μεράκι. Μη χάσετε τα πιάτα ημέρας, με ό,τι πιο εκλεκτό βρίσκουν καθημερινά. Νέα άφιξη ο εξαιρετικός pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης, που υπογράφει με άποψη τα γλυκά.  Η λίστα κρασιών είναι σχεδιασμένη από τον βραβευμένο οινοχόο  Άρη Σκλαβενίτη για να ταιριάζει ιδανικά με το μενού, ενώ ανάμεσα στις επιλογές σε μπίρες θα βρείτε την Delphi και τη Marea, δύο φρέσκες και πολύ ιδιαίτερες ελληνικές ετικέτες από τη μικροζυθοποιία Elixi της Χαλκίδας.

Cocktails
© dimel_photography

Όσο για τα κοκτέιλ, οι bartenders είναι εξπέρ στο είδος τους και αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν, όπως και όλη η ομάδα, κάτι που βγαίνει στο σέρβις και σε όλη την ατμόσφαιρα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις υπέροχες μουσικές και την ασυναγώνιστη θέα, έχουν αναδείξει το rooftop του "Mira Me Athens" σε ένα από τα πιο αγαπημένα all-day στέκια αυτής της πόλης. Και κάτι μας λέει ότι φέτος θα είναι η χρονιά του. 

Περισσότερες πληροφορίες

Mira Me Athens

Ερμού 118, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.