''Mira Me Athens Boutique Hotel'': Fresh rooftop pleasures

Αγαπημένα πιάτα και ποτά αποκτούν άλλη γεύση στην ανανεωμένη ταράτσα.

View ©dimel_photography

Ανανεωμένο, τόσο αισθητικά όσο και γευστικά, υποδέχεται το καλοκαίρι το rooftop του "Mira Me Athens boutique hotel" για να κάνει πιο ευχάριστες, διασκεδαστικές και νόστιμες τις ημέρες και τις νύχτες μας. O χώρος "ντύθηκε" με μια κομψή, πλήρως ανοιγόμενη τζαμαρία, έτσι ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη μοναδική θέα του, όλες τις εποχές του χρόνου, από το πρωί έως το βράδυ. Από τον αρωματικό καφέ της taf για ξεκίνημα, στο πλούσιο  la carte brunch, κι από το εκλεπτυσμένο comfort food στα δημιουργικά κοκτέιλ, όλα εδώ επιβεβαιώνουν την εμμονή του "Mira Me Athens" στην αναζήτηση της ποιότητας και της νοστιμιάς.

Rooftoprestaurant
© dimel_photography

Οι γεύσεις που προτείνει ο executive chef  Άρης Ρούσσος μιξάρουν την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα με κάποιες επιρροές από την Ασία, με άψογες τεχνικές και τη γεύση να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η μπριγκάδα που καθοδηγεί ο νέος, ταλαντούχος σεφ Γρηγόρης Μπονιάκος υπηρετεί πλήρως τη φιλοσοφία με έμφαση στις καλύτερες πρώτες ύλες, εποχικά φρούτα και λαχανικά από επιλεγμένες φάρμες, μποστάνια και μικρούς παραγωγούς.

team mira me
© dimel_photography

Φρέσκα ψάρια, κρέατα ιδιαίτερης κοπής, pasta και risotti, χειροποίητα ψωμιά και dips, φτιαγμένα με γνώση, πολλή αγάπη και μεράκι. Μη χάσετε τα πιάτα ημέρας, με ό,τι πιο εκλεκτό βρίσκουν καθημερινά. Νέα άφιξη ο εξαιρετικός pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης, που υπογράφει με άποψη τα γλυκά.  Η λίστα κρασιών είναι σχεδιασμένη από τον βραβευμένο οινοχόο  Άρη Σκλαβενίτη για να ταιριάζει ιδανικά με το μενού, ενώ ανάμεσα στις επιλογές σε μπίρες θα βρείτε την Delphi και τη Marea, δύο φρέσκες και πολύ ιδιαίτερες ελληνικές ετικέτες από τη μικροζυθοποιία Elixi της Χαλκίδας.

Cocktails
© dimel_photography

Όσο για τα κοκτέιλ, οι bartenders είναι εξπέρ στο είδος τους και αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν, όπως και όλη η ομάδα, κάτι που βγαίνει στο σέρβις και σε όλη την ατμόσφαιρα. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις υπέροχες μουσικές και την ασυναγώνιστη θέα, έχουν αναδείξει το rooftop του "Mira Me Athens" σε ένα από τα πιο αγαπημένα all-day στέκια αυτής της πόλης. Και κάτι μας λέει ότι φέτος θα είναι η χρονιά του. 

Περισσότερες πληροφορίες

Mira Me Athens

Ερμού 118, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο γευστικός χάρτης της Λεμεσού ξαναγράφεται

Εντυπωσιακά αρχιτεκτονήματα ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, άκρως πολυτελή ξενοδοχεία δίνουν μεγάλη σημασία στη γαστρονομική τους πρόταση και διεθνώς γνωστά εστιατορικά brands αναζητούν στέγη κάτω από τον –κάτι παραπάνω από καυτό– ήλιο της Λεμεσού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
13/08/2022

Noble

Το εστιατόριο που πυροδότησε την αναγέννηση της ροδίτικης κουζίνας, ανεβάζοντάς τη στην αγκαλιά του προχώ fine dining, είναι ο γαστρονομικός προορισμός που πρέπει να βάλετε στην ατζέντα σας.

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.