Το "Νoah" φέρνει τη Λατινική Αμερική στο κέντρο της Αθήνας

Επιβιβαστείτε σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι γεύσεων που φθάνει ως την Ασία, σε έναν εξωτικό χώρο μια ανάσα από το Πάρκο Ελευθερίας.

Noah © Γ. Ουμουδουμίδης

Όχι απλώς ένα στέκι, αλλά ένα ατόφιο καλοκαιρινό vibe, το "Noah" επιστρέφει στην Αθήνα για να την παρασύρει σε mood διακοπών, με γεύσεις, εικόνες και μουσικές βγαλμένες απ’ τα καλύτερά μας καλοκαίρια. Ένα νησί στο κέντρο της πόλης ή μια λατινοαμερικάνικη χασιέντα στην καρδιά της Μεσογείου;

Noah
© Γ. Ουμουδουμίδης

Ό,τι κι αν θυμίζει στον καθένα το εξωτικό σκηνικό του, αυτό το σταθερό σουξέ της καλοκαιρινής Αθήνας είναι η κιβωτός απόδρασης από τη βαβούρα της πόλης, με την μποέμ τροπικάνα της ατμόσφαιράς του να λειτουργεί σαν βάλσαμο για την αστική μας ψυχή. Με τραπεζάκια μόνο έξω, βλάστηση οργιώδη κι εξωτική, αλλά κι εκείνο το σιντριβάνι-έμβλημα στην άκρη του καταπράσινου τούνελ της εισόδου, φέτος το "Noah" γίνεται… πιο "Noah" από ποτέ, ανεβάζοντας στροφές σε mood και γεύση.

Noah
© Γ. Ουμουδουμίδης

Μιξάροντας λατινοαμερικάνικες, ινδικές και ασιατικές νότες στα πιάτα τους, οι σεφ Ελένη Σαράντη και Ηλέκτρα Ρίγκου παρουσιάζουν ένα γαστρονομικό πανόραμα έθνικ αναφορών, που ξεκινά από νωρίς με πρωινό Mediterranean εξωτισμού. Στο lunch, καινούργια πιάτα σαν το crispy χταπόδι με ταραμά και λεμόνι κονφί, γίνονται νέα φαβορί πλάι σε classics σαν το Tikka masala burger, ενώ το βράδυ τα πράγματα σοβαρεύουν, με σεβίτσε τόνου σε ρόδι και καρπάτσιο μοσχαριού σε butter sauce να ανοίγουν το δρόμο για χτένια με κάρι και υφές κρεμμυδιού, για πράσινο κάρι με ψάρι ημέρας, αλλά και για ζουμερά rib eye με baba ghanoush. Καθημερινά, ένα εκτενές lineup από DJs έχει ήδη αρχίσει ήδη να δίνει ρυθμό στο "Noah", ξεκινώντας από χαλαρούς balearic ήχους το απόγευμα και συνεχίζοντας με club sessions αργά το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες

Noah

Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής)
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.