''TGI Fridays™'': Let the summer in

Όταν τα trends της εποχής εναρμονίζονται με τις αυθεντικές συνταγές, μια νέα εμπειρία γεύσης γεννιέται.

IMG_0906.

Το καλοκαίρι ξεκινά από τα TGI Fridays™, όπου κι αν βρισκόμαστε: είτε χαλαρώνοντας στην όμορφη αυλή της Κηφισιάς είτε νιώθοντας την αλμύρα από την κοντινή παραλία της Γλυφάδας, τα αγαπημένα spots που κάνουν κάθε μέρα να μοιάζει με Παρασκευή αποτελούν μια εγγυημένη όαση δροσιάς! Όσο απολαμβάνουμε τις στιγμές ηρεμίας… healthy bowls, tex-mex favorites, λαχταριστά burgers και υπέροχα κοκτέιλ περνούν από μπροστά μας, σφραγισμένα πάντα με τις καλύτερης ποιότητας πρώτες ύλες και τη μαεστρία των σεφ που εκτελούν με ακρίβεια τις αυθεντικές Fridays™ συνταγές.

B39A3983

 Συμβαδίζοντας απόλυτα με τις διατροφικές ανάγκες και τα trends της εποχής, τα TGI Fridays™ υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με δροσερά και ελαφριά bowls που μας δίνουν ενέργεια, όπως το ολοκαίνουργιο Mexican Bowl με φέτες αβοκάντο, κόκκινα φασόλια, Spanish rice, Creamy chipotle coleslaw, pico de gallo, ανθότυρο και aioli sriracha – όπου μπορούμε να προσθέσουμε τη δική μας επιλογή σε γαρίδες, μοσχαρίσιο κρέας, κοτόπουλο ή σολομό. Στις πανέμορφες αυλές των TGI Fridays™ απολαμβάνουμε, επίσης, πλούσιες tex-mex επιλογές, όπως τα Chicken Fajitas, Steak Fajitas και χορταστικά Burritos. Μην παραλείψετε να τα συνδυάσετε με Chips & Guacamole με τραγανά tortilla chips και φρέσκο guacamole που φτιάχνεται καθημερινά από τους chefs. 

IMG_3269

Οι φαν των burgers θα λατρέψουν το νέο Philly Cheesesteak Burger με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τρυφερό μοσχαρίσιο κρέας στη σχάρα, σοταρισμένα κρεμμύδια, queso cheese sauce και Philly cheesesteak egg roll στην κορυφή για έξτρα απόλαυση! Εναλλακτικά, το αγαπημένο Truffle Parmesan Burger με καπνιστό τυρί gouda, mushrooms ragout και Truffle Parmesan sauce. 

jpg

Καλοκαίρι χωρίς τα signature cocktails των TGI Fridays™  δεν υπάρχει! Διάλεξε την αγαπημένη σου margarita μεταξύ των The Best Fridays™ Margarita,  Mango Margarita, Spicy Pineapple Margarita αλλά και Pink Chili Margarita, για τους πιο τολμηρούς. Μεταφερθείτε νοερά στις ακτές της Καραϊβικής με το εξωτικό Caribbean Rum Punch. Από τα αγαπημένα summer spots της Κηφισιάς και της Γλυφάδας, αλλά και τον υπέροχο κήπο της Μαρίνας Φλοίσβου, έως την πιο urban οδό Καπνικαρέας ή την κρυμμένη ζωντανή αυλή των Αμπελοκήπων, το καλοκαίρι είναι εδώ και τα TGI Fridays™ μας περιμένουν!
 

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.