''The Zillers'': Γαστρονομική φινέτσα με πρώτο πιάτο Ακρόπολη

Μια ταράτσα λουσμένη στο φως προσφέρει τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες.

ΖΙλλερσ

Προικισμένο με μια από τις πιο εντυπωσιακές βίστες του Παρθενώνα, το βραβευμένο roof restaurant του Κέντρου είναι ένα από τα πιο φίνα σημεία της πόλης για ντελικάτες γεύσεις σε κομψό περιβάλλον με κοσμοπολίτικη αύρα. Ανοιχτή από νωρίς το πρωί, για τον πρώτο καφέ της ημέρας συνοδεία κομψών breakfast προτάσεων, αλλά και για lunch breaks με casual, ελληνικές στροφές, η ταράτσα του "The Zillers" φορά τα πιο σαγηνευτικά της όταν ο ήλιος πέφτει και η ανοιχτή του σάλα λούζεται στην ατμοσφαιρική αχλή της Ακρόπολης και της φωτισμένης Μητρόπολης.

The Zillers

Σταθερός σκηνοθέτης της γαστρονομικής κομψότητας που ξεδιπλώνεται στη βεράντα του "The Zillers", ο Παύλος Κυριάκης ξεδιπλώνει εδώ την δημιουργική του φινέτσα μέσα από δύο degustation μενού, με πιάτα όπως το καλκάνι με beurre blanc, αυγά πέστροφας, άγριο σέλινο και μύδια, ενώ τη δική του πινελιά προσθέτει ο βραβευμένος ως chef ptissier της χρονιάς, Γιώργος Πλατινός, με τις γλυκές δημιουργίες του. 

Zillers


Τις γαστρονομικές προτάσεις του "The Zillers" συμπληρώνουν τα προσεγμένα cocktails με premium ετικέτες για βάση τους, αλλά και η καλοδουλεμένη wine list με εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.