''The Zillers'': Γαστρονομική φινέτσα με πρώτο πιάτο Ακρόπολη

Μια ταράτσα λουσμένη στο φως προσφέρει τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες.

ΖΙλλερσ

Προικισμένο με μια από τις πιο εντυπωσιακές βίστες του Παρθενώνα, το βραβευμένο roof restaurant του Κέντρου είναι ένα από τα πιο φίνα σημεία της πόλης για ντελικάτες γεύσεις σε κομψό περιβάλλον με κοσμοπολίτικη αύρα. Ανοιχτή από νωρίς το πρωί, για τον πρώτο καφέ της ημέρας συνοδεία κομψών breakfast προτάσεων, αλλά και για lunch breaks με casual, ελληνικές στροφές, η ταράτσα του "The Zillers" φορά τα πιο σαγηνευτικά της όταν ο ήλιος πέφτει και η ανοιχτή του σάλα λούζεται στην ατμοσφαιρική αχλή της Ακρόπολης και της φωτισμένης Μητρόπολης.

The Zillers

Σταθερός σκηνοθέτης της γαστρονομικής κομψότητας που ξεδιπλώνεται στη βεράντα του "The Zillers", ο Παύλος Κυριάκης ξεδιπλώνει εδώ την δημιουργική του φινέτσα μέσα από δύο degustation μενού, με πιάτα όπως το καλκάνι με beurre blanc, αυγά πέστροφας, άγριο σέλινο και μύδια, ενώ τη δική του πινελιά προσθέτει ο βραβευμένος ως chef ptissier της χρονιάς, Γιώργος Πλατινός, με τις γλυκές δημιουργίες του. 

Zillers


Τις γαστρονομικές προτάσεις του "The Zillers" συμπληρώνουν τα προσεγμένα cocktails με premium ετικέτες για βάση τους, αλλά και η καλοδουλεμένη wine list με εξαιρετικές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/08/2022

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.