''Ancho'': Η απόλυτη Mex-perience έρχεται  σύντομα στην πλατεία Αγίας Ειρήνη

Τα φρέσκα υλικά αποτελούν τη βάση για μοναδικούς DIY συνδυασμούς και στο νέο υποκατάστημα.

DSC_2312

Η χαλαρή νεανική ατμόσφαιρα αγκαλιάζει το λαχταριστό μεξικάνικο streetfood που κινείται με αυθορμητισμό και άνεση ανάμεσα σε κορυφαία classics και ψαγμένες επιλογές με γνώμονα τις άριστες πρώτες ύλες. Στα Ancho κάθε μέρα είναι μια μεξικάνικη fiesta, με τις αυθεντικές γεύσεις να πηγαίνουν χέρι-χέρι με τις frozen Margaritas και τις επιλεγμένες μεξικάνικες μπίρες. Επιπλέον, μπορείτε να "παίξετε" με την ευρηματική DIY εμπειρία, δημιουργώντας το δικό σας custom πιάτο με βάση, γέμιση, salsas (φτιάχνονται με μεξικάνικες πιπεριές όπως jalapeno, serrano, habanero και chipotle και φτάνουν έως και την extra spicy ghost pepper sauce για τους πολύ τολμηρούς) και toppings της επιλογής σας.

Σε όλες τις επιλογές χρησιμοποιούνται φρέσκα υλικά που φτιάχνονται καθημερινά στην κουζίνα, όπως το ολόγευστο  guacamole που ανανεώνεται κάθε δύο με τρεις ώρες και τα λαχταριστά nachos που κόβονται καθημερινά στο χέρι. Δοκιμάστε οπωσδήποτε μοσχάρι barbacoa που σιγομαγειρεύεται για ώρες, χοιρινό carnitas, χειροποίητο χοιρινό γύρο Al Pastor, chicken asada αλλά και spicy shrimps που συνδυάζονται και με κρέας για τους θιασώτες του surf ‘n’ turf.

DSC_2345

Όσο για το πού μπορείτε να απολαύσετε καλοφτιαγμένα burritos, quesadillas, tacos, καθώς και την περίφημη, ψητή σε μαντεμένια πλάκα chivichanga; Εκτός από τα τρία αγαπημένα spots σε Χαλάνδρι, Κηφισιά και Γλυφάδα, η εμπειρία Ancho φτάνει πολύ σύντομα και στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Το κτίριο επί της οδού Αιόλου σε λίγες ημέρες θα ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους λάτρεις της μεξικάνικης κουζίνας, σε ένα food spot, όπου κυριαρχεί το ιδιαίτερο concept των Ancho που βασίζεται στην απόλυτη γευστική ελευθερία, τις ξεχωριστές γεύσεις και τα αρώματα της μεξικάνικης παλέτας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Ancho Mexican Grill

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.