Premium κρεατοφαγία και το καλοκαίρι στο 'Beefbar'

All time classic πιάτα, δημοφιλείς κοπές, στιλάτος χώρος, signature cocktails και ωραία θέα συνθέτουν το θερινό μωσαϊκό στη Βουλιαγμένη.

Beefbar 2022

Με το προνόμιο του εξαιρετικού πλασαρίσματος μεταξύ των δύο 'Four Seasons' του Αστέρα και εξαιρετική θέα στον κόλπου του Καβουριού, το 'Beefbar Athens' συνεχίζει να αποτελεί την 'πρεσβεία' του δημοφιλούς brand όσον αφορά τη στιλάτη κρεατοφαγία στην Αθήνα. Για μία ακόμη καλοκαιρινή σεζόν στην πόλη -μετά από έναν έντονο και γεμάτο και στα νότια χειμώνα- ετοιμάζεται να μυήσει κάθε επισκέπτη σε ένα διαφορετικό κόσμο υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας πολλές και παράλληλες εμπειρίες. 

Beefbar 2022 3

Ολιστική εμπειρία γεύσης στην Βουλιαγμένη

Το lounge στον πρώτο όροφο του εστιατορίου αποτελεί το κατάλληλο μέρος για ποτό, και το 'Beefbar Athens' καλεί τους drink aficionados να ανακαλύψουν την ανανεωμένη λίστα του με premium ποτά και γευστικά cocktails, πριν ή μετά το φαγητό. Το Peach Spritz -συνδυασμός ροδάκινου και περγαμόντου-, το αρωματικό Apple Martini και η Summer Mezcalita (ένα twist της κλασικής Μargarita με mezcal) αξίζουν της προσοχής σου.

Beefbar 2022 1

Η βεράντα του 'Beefbar Athens' με την ασυναγώνιστη θέα στον Σαρωνικό, αξιοποιείται ιδανικά με τους άνετους καναπέδες και τη διακόσμηση του χώρου που αντλεί έμπνευση από τα φυσικά στοιχεία της περιοχής. Μετατρέπεται σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία του φετινού καλοκαιριού, για να απολαύσεις τα προαναφερθέντα signature cocktails και άλλα premium spirits. 

Ασφαλώς, επίκεντρο της εμπειρίας εδώ είναι το φαγητό, το οποίο μάλιστα εμπλουτίζεται με ένα ανανεωμένο dinner menu, που υπογράφει ο σεφ Παναγιώτης Ρέτσης, παράλληλα με το υψηλής ποιότητας κρέας και τις διαφορετικές κοπές.

Beefbar 2022 4

Beefbar 2022 5

Τα all time classic πιάτα του Beefbar Athens, όπως το beef ribeye ham, το signature carpaccio και το tartare & tartine, συναντούν το KFC (Kobe beef tallow fried chicken), τα Quesadillas από Braised Wagyu και το Calamari Crunch, που είναι μόνο μερικές από τις νέες προσθήκες. Παράλληλα, υπάρχει πάντοτε και το leaf menu, αφιερωμένο σε όσους επιθυμούν ανάλαφρες επιλογές, χωρίς κρέας. 


Info

Καθημερινά 19.00-01.00
Απόλλωνος 40, Four Seasons Astir Palace, Βουλιαγμένη
Τηλ. 210 9670700
www.beefbar.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.