Οδηγός Εστιατορίων

O σπουδαίος Alex Atala μαγειρεύει στο "Zillers" με τον Παύλο Κυριάκη

Ο παγκοσμίου κλάσης Βραζιλιάνος σεφ έρχεται καλεσμένος του εστιατορίου Zillers και του σεφ Παύλου Κυριάκη για ένα 4 hands που θα σπάσει ταμεία.

Atala-Kyriakis

Η ατζέντα του φετινού ελληνικού θέρους είναι η χαρά των γαστροφίλ και η είδηση ότι ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα του διεθνούς γαστρονομικού τερέν θα ακονίσει τα μαχαίρια του στην κουζίνα του χρυσοσκουφάτου "Zillers" στις 25 Ιουνίου, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο λόγος, για τον Βραζιλιάνο super star Alex Atala που ταξιδεύει από την μακρινή comfort zone του "DOM" στο Σάο Πάολο για μία σύμπραξη με την μπριγάδα του κομψού rooftop. Η συγκλονιστική θέα της Ακρόπολης θα σιγοντάρει -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του "α"- ένα μενού 8 σταδίων με ισόποσα πιάτα των σεφ Κυριάκη και Atala, πάνω στη φιλοσοφία και το ιδιότυπο μαγειρικό στυλ του οποίου θα κουμπώσει ο resident chef ελληνικά στοιχεία. Το δείπνο θα ακομπανιάρουν κρασιά του MW Γιάννη Καρακάση ενώ το μενού θα ανακοινωθεί προσεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κυριάκης-Pronzato μαγειρεύουν για καλό σκοπό στο "Hervé Restaurant"

Δύο εξαιρετικοί σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής συμπράττουν στην κουζίνα του εστιατορίου "Hervé" για μια βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στον οργανισμό "EUROhope".

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
31/05/2022

Σπεύσατε να δοκιμάσετε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας στο 50%. Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας ξεκινούν!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στο πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, για να γευτείτε τα προκλητικά μενού στα βραβευμένα εστιατόρια όλης της Ελλάδας, πληρώνοντας μόνο το 50% της τιμής τους. Απολαύστε και γαστρονομήστε!

"Thess Bao": Γαστρονομική φινέτσα χειρός

Το street food στέκι που έχει εξελιχθεί σε case study του πόση νοστιμιά μπορεί να χωρέσει σε ένα αφράτο ψωμάκι ατμού.

Αλυκές

Στο καινούργιο ψαροφαγικό στέκι του Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται η ιστορία της "Μπουγιαμπές", με τα κλασικά να νικούν στα σημεία τα σύγχρονα πιάτα.

Τα 150 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης σύμφωνα με το OAD

Η πολύ ενδιαφέρουσα φετινή λίστα του Opinionated About Dining για τα σημαντικότερα γαστρονομικά spots της Γηραιάς Ηπείρου.

Το νέο "La Meat Maison" μας στρώνει τραπέζι

Deli, κάβα, κρεοπωλείο και bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό με την υπογραφή του Δημήτρη Κατριβέση και ιδιαίτερη αγάπη στην εκλεκτή κρεατοφαγία, συνθέτουν την εκλεκτική ταυτότητα του ολοκαίνουργιου concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά.

Το 'Noma΄ ετοιμάζεται να αλλάξει. Πάλι.

Ο René Redzepi ανοίγει νέους ορίζοντες και ανακοινώνει πως το Noma 'δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο'.