O σπουδαίος Alex Atala μαγειρεύει στο "Zillers" με τον Παύλο Κυριάκη

Ο παγκοσμίου κλάσης Βραζιλιάνος σεφ έρχεται καλεσμένος του εστιατορίου Zillers και του σεφ Παύλου Κυριάκη για ένα 4 hands που θα σπάσει ταμεία.

Atala-Kyriakis

Η ατζέντα του φετινού ελληνικού θέρους είναι η χαρά των γαστροφίλ και η είδηση ότι ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα του διεθνούς γαστρονομικού τερέν θα ακονίσει τα μαχαίρια του στην κουζίνα του χρυσοσκουφάτου "Zillers" στις 25 Ιουνίου, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Ο λόγος, για τον Βραζιλιάνο super star Alex Atala που ταξιδεύει από την μακρινή comfort zone του "DOM" στο Σάο Πάολο για μία σύμπραξη με την μπριγάδα του κομψού rooftop. Η συγκλονιστική θέα της Ακρόπολης θα σιγοντάρει -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του "α"- ένα μενού 8 σταδίων με ισόποσα πιάτα των σεφ Κυριάκη και Atala, πάνω στη φιλοσοφία και το ιδιότυπο μαγειρικό στυλ του οποίου θα κουμπώσει ο resident chef ελληνικά στοιχεία. Το δείπνο θα ακομπανιάρουν κρασιά του MW Γιάννη Καρακάση ενώ το μενού θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα "προσεχώς" του "Pelagos"

Τρεις αφορμές για να βρεθείς στο βραβευμένο εστιατόριο του "Four Seasons Astir Palace" το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
30/01/2023

Νέα εποχικά μενού στα "GB Roof Garden" και "Tudor Hall"

Τα κορυφαία εστιατορικά concepts σε "Μεγάλη Βρεταννία" και "King George" κρατούν ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας και μάλιστα υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας.

Ρεπορτάζ: Τα εστιατόρια και τα καφέ της Ελευσίνας που θα γίνουν στέκια μας το 2023

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, δίνουν αφορμή να επισκεφτούμε τη σπουδαία μικρή πόλη του Θριάσιου πεδίου.

Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".