Με Έκτορα Μποτρίνι ανοίγει το "Nikki Beach Santorini"

Το lifestyle hotel της παραλίας του Μονόλιθου ανοίγει τις πόρτες του την 1η Μαΐου και υποδέχεται τον πολυβραβευμένο σεφ παραδίδοντάς του τα ηνία του signature εστιατορίου «Escape by Botrini».

Έκτορας Μποτρίνι: «Τα εστιατόρια δεν είναι για τους πνευματικά απολίτιστους»

Το "Nikki Beach Resort & Spa Santorini" μας δίνει και φέτος ραντεβού με τα κρυστάλλινα νερά και την ηφαιστειογενή μαύρη άμμο της παραλίας του Μονόλιθου από την 1η Μαΐου, με το opening να συνοδεύεται από καινούριες συνεργασίες, αλλά και παλιές αγάπες που επιστρέφουν στο εξωτικό σκηνικό του.

Nikki Beach Santorini

Ο πιο έντονος αέρας ανανέωσης θα πνεύσει στο signature εστιατόριο του lifestyle ξενοδοχείου, με τον Έκτορα Μποτρίνι να αναλαμβάνει τα ηνία του "Escape by Botrini" και την ομάδα του να υπόσχεται ένα γευστικό ταξίδι που πεπατημένης. Εξαιρετική πρώτη ύλη και δημιουργική οπτική θα είναι τα βασικά στοιχεία που θα φέρει στο πιάτο ο βραβευμένος με 2 Χρυσούς Σκούφους σεφ, ενώ ο χώρος του "Escape by Botrini" θα αφιερώνεται στις γεύσεις της θάλασσας κάθε Τετάρτη (από 1η Ιουνίου), με τα Seafood Lovers events να βάζουν την ψαριά της ημέρας στο επίκεντρο, συνοδεύοντας τα λαχταριστά πιάτα με live performance από μπουζούκι και κέφι α λα ελληνικά.

Φυσικά, ανανεωμένες θα επιστρέψουν και οι signature Nikki Beach γεύσεις του Beach Club, ενώ το Nikki Beach sushi δεν θα λείπει από την εξίσωση, με τα χαρακτηριστικά Sushi Boats να συνδυάζονται με ευφάνταστα cocktails και κομψές σαμπάνιες. Ήδη από το Μάιο επιστρέφουν και τα Amazing Sunday’s Brunch, τα αγαπημένα της Nikki Beach tribe ανά τον κόσμο, ενώ ο Ιούνιος θα είναι αφιερωμένος στα Rose Saturdays, με ένα ποτήρι παγωμένο ροζέ στο χέρι και συνοδεία των upbeat vibes από τα live DJ sets.

Nikki Beach Santorini

Παράλληλα, η υπηρεσίες του "Tone Gym by Nikki Beach Resort & Spa Santorini" θα είναι και πάλι εδώ με την υπογραφή της fitness expert Ελένης Πετρουλάκη, με μαθήματα Yoga και Pilates, Fast Fitness Classes, αλλά και προσωποποιημένα προγράμματα να μιλούν κατευθείαν… στην καρδιά, ενώ απόλυτη εμπειρία wellness θα προσφέρουν οι θεραπείες του Nikki Spa, με προϊόντα και treatments της Clarins.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.