Οδηγός Εστιατορίων

Με Έκτορα Μποτρίνι ανοίγει το "Nikki Beach Santorini"

Το lifestyle hotel της παραλίας του Μονόλιθου ανοίγει τις πόρτες του την 1η Μαΐου και υποδέχεται τον πολυβραβευμένο σεφ παραδίδοντάς του τα ηνία του signature εστιατορίου «Escape by Botrini».

Έκτορας Μποτρίνι: «Τα εστιατόρια δεν είναι για τους πνευματικά απολίτιστους»

Το "Nikki Beach Resort & Spa Santorini" μας δίνει και φέτος ραντεβού με τα κρυστάλλινα νερά και την ηφαιστειογενή μαύρη άμμο της παραλίας του Μονόλιθου από την 1η Μαΐου, με το opening να συνοδεύεται από καινούριες συνεργασίες, αλλά και παλιές αγάπες που επιστρέφουν στο εξωτικό σκηνικό του.

Nikki Beach Santorini

Ο πιο έντονος αέρας ανανέωσης θα πνεύσει στο signature εστιατόριο του lifestyle ξενοδοχείου, με τον Έκτορα Μποτρίνι να αναλαμβάνει τα ηνία του "Escape by Botrini" και την ομάδα του να υπόσχεται ένα γευστικό ταξίδι που πεπατημένης. Εξαιρετική πρώτη ύλη και δημιουργική οπτική θα είναι τα βασικά στοιχεία που θα φέρει στο πιάτο ο βραβευμένος με 2 Χρυσούς Σκούφους σεφ, ενώ ο χώρος του "Escape by Botrini" θα αφιερώνεται στις γεύσεις της θάλασσας κάθε Τετάρτη (από 1η Ιουνίου), με τα Seafood Lovers events να βάζουν την ψαριά της ημέρας στο επίκεντρο, συνοδεύοντας τα λαχταριστά πιάτα με live performance από μπουζούκι και κέφι α λα ελληνικά.

Φυσικά, ανανεωμένες θα επιστρέψουν και οι signature Nikki Beach γεύσεις του Beach Club, ενώ το Nikki Beach sushi δεν θα λείπει από την εξίσωση, με τα χαρακτηριστικά Sushi Boats να συνδυάζονται με ευφάνταστα cocktails και κομψές σαμπάνιες. Ήδη από το Μάιο επιστρέφουν και τα Amazing Sunday’s Brunch, τα αγαπημένα της Nikki Beach tribe ανά τον κόσμο, ενώ ο Ιούνιος θα είναι αφιερωμένος στα Rose Saturdays, με ένα ποτήρι παγωμένο ροζέ στο χέρι και συνοδεία των upbeat vibes από τα live DJ sets.

Nikki Beach Santorini

Παράλληλα, η υπηρεσίες του "Tone Gym by Nikki Beach Resort & Spa Santorini" θα είναι και πάλι εδώ με την υπογραφή της fitness expert Ελένης Πετρουλάκη, με μαθήματα Yoga και Pilates, Fast Fitness Classes, αλλά και προσωποποιημένα προγράμματα να μιλούν κατευθείαν… στην καρδιά, ενώ απόλυτη εμπειρία wellness θα προσφέρουν οι θεραπείες του Nikki Spa, με προϊόντα και treatments της Clarins.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι νέα (εστιατόρια) απ’ τα νησιά;

Σαλπάρουμε, λοιπόν, με το πρώτο μέρος του αναλυτικού μας ρεπορτάζ για Σαντορίνη, Ίο, Τήνο, Σίφνο και Σάμο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
24/06/2022

Αυτές είναι οι καλύτερες πισίνες της Αθήνας για κάθε στυλ και μπάτζετ

Απλωτές στα βόρεια προάστια, βουτιές στη σκιά της Ακρόπολης: οι πισίνες της πόλης είναι ιδανικά καταφύγια δροσιάς με αύρα κοσμοπολίτικη, κι αυτός ο χάρτης θα σας τα αποκαλύψει όλα χωρίς να χρειαστεί να ξανοιχτείτε στα βαθιά.

Tο "Σερσέ λα Φαμ" βρήκε τη femme του στη Σταυριανή Ζερβακάκου

Το καρποσταλικό νεοκαφενείο του Κέντρου τονίζει το gastro- πρόσημό του αναθέτοντας στη Μανιάτισσα σεφ να υπογραμμίσει την bistro greque λογική του μενού με μικρά πιατάκια μεγάλης ευαισθησίας.

To Nobu Food Festival επιστρέφει σε Αθήνα και Μύκονο

Ο διάσημος σεφ επαναφέρει τα καθιερωμένα του καλοκαιρινά ραντεβού με τους Matsuhisha lovers στα ελληνικά του προσκυνητάρια, "Matsuhisha Athens" στον Αστέρα και "Matsuhisha Mykonos" στο Νησί των Ανέμων.

Στα "Hasapika" για λεοντόψαρο sashimi

"Τσακίζουμε το Λεοντόψαρο σε κάθε γειτονιά" είναι το νέο σύνθημα της βιώσιμης ψαροφαγίας και το ανατρεπτικό σουσάδικο της Βαρβακείου, που έχει πια περάσει στη δεύτερη φάση του με νυχτερινή λειτουργία, oyster bar και wine pairings, βάζει στο μενού του το ψάρι – εισβολέα της Μεσογείου, που απειλεί να φάει τα ψάρια μας αν δεν το φάμε πρώτοι.

Το "Pelagos" φέρνει την "άγονη γραμμή" στο τραπέζι

Από την Κάλυμνο στη Λέσβο κι από εκεί στην Τήνο και πίσω στα τραπέζια του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο εστιατορίου του "Four Seasons", ο μισελενάτος σεφ Luca Piscazzi μας ταξιδεύει στο Αιγαίο με υλικά – διαμάντια για αστέρια - οδηγούς του.

Στην "Παπαλίνα" για ιώδιο και αστικό ρομάντσο

Το ψαροστέκι της πλατείας Ελπίδας, εκεί όπου τα Πετράλωνα φλερτάρουν με το Κουκάκι, συμπυκνώνει χαλαρότητα χωριού, γρετζάδα πόλης και νοστιμιά νησιού, σε ένα μπουκέτο που μοσχομυρίζει καλοκαίρι.