Το "Sweet Nolan" είναι εδώ

Το new style ζαχαροπλαστείο του Σωτήρη Κοντιζά άνοιξε μόλις τις πόρτες του στο Σύνταγμα.

sweetnolan1

Καιρό το περιμέναμε το ζαχαροπλαστείο που θα δημιουργούσε ο Σωτήρης Κοντιζάς δίπλα ακριβώς στο "Nolan" και πλέον ήρθε ο καιρός να το γνωρίσουμε από κοντά. Το "Sweet Nolan" ανέβασε ρολά πριν λίγες ώρες, σχεδιασμένο από την Trail Practice με επικεφαλής τον Μάνο Μπαμπούνη, που έχει επιμεληθεί ακόμα τόσο το "Nolan" όσο και το "Proveleggioς" στον Κεραμεικό, στο ύφος ενός σύγχρονου αστικού ζαχαροπλαστείου με λιτές και καθαρές γραμμές, μαρμάρινες προθήκες αλλά και έναν εντυπωσιακό καθρέφτη για "ουρανό". Τα γλυκά, αυστηρά ημέρας, εμπνέονται από διάφορες γεωγραφικές συντεταγμένες και περιλαμβάνουν επιλογές όπως το ολόκληρο βάσκικο τσιζκέικ στην λαδόκολλα που έκανε πρεμιέρα μέσα από την πλατφόρμα του "PS Luncheon", τα pasteis de nata που έλκουν την καταγωγή τους από την Πορτογαλία, και μαζί τους σου, τάρτες όπως η tarte tatin και η λεμονιού, cookies, μπριός και άλλα που παρασκευάζονται ασφαλώς επιτόπου, στο χώρο του εργαστηρίου. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα. 

sweetnolan2

sweetnolan3

Aπόλλωνος 6Β, Σύνταγμα, 210 3240698
Ωράριο: Καθημερινά 11 π.μ. - 11 μ.μ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".