Στο "Omnivore" για cocktails & bites

Με ανανεωμένες ιδέες για κομψό και χαλαρό τρωγοπίνειν μας υποδέχεται το δημοφιλές στέκι στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

omnivore

Είναι από τις σχετικά πρόσφατες αφίξεις που ανανέωσαν το ενδιαφέρον μας για την πλατεία Αγίας Ειρήνης το all day εστιατόριο "Omnivore" με τη σφραγίδα του Ομίλου Καστελόριζο. Η κομψή του ατμόσφαιρα που συνδυάζει τα ρετρό και τα μοντέρνα στοιχεία αλλά και οι πολλές και διαφορετικές γευστικές προτάσεις για κάθε στιγμή και διάθεση μέσα στην ημέρα είναι τα δυνατά του χαρτιά, με ξεχωριστές ιδέες για πρωινό και brunch με υγιεινό προσανατολισμό, ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή πλήρες γεύμα. Συμπληρωματικά σε αυτά, λανσαρίστηκαν πρόσφατα οι ανανεωμένη κάρτες για κοκτέιλ και fingerfood που έχουν και αυτές τα δικά της θέλγητρα. Οι ρυζοκροκέτες με μαρμελάδα μπέικον, τα μακαρόν ντομάτας και βασιλικού με μους φέτας και οι φτερούγες κοτόπουλου με σόγια, ούζο και σουσάμι είναι ορισμένες από τις ενδιαφέρουσες mini γεύσεις που επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Καφαλούκος, ενώ η μπάρα μπαίνει στο παιχνίδι με signature προτάσεις όπως το Carribean Dream με ένα blend από διάφορα ρούμια, εσπεριδοειδή, τζίντζερ και ρέβα ή το Illusion με τζιν, πεπόνι και γιασεμί για όσους αγαπούν τα αρώματα καλοκαιριού όλο το χρόνο. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.