Στο "Omnivore" για cocktails & bites

Με ανανεωμένες ιδέες για κομψό και χαλαρό τρωγοπίνειν μας υποδέχεται το δημοφιλές στέκι στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

omnivore

Είναι από τις σχετικά πρόσφατες αφίξεις που ανανέωσαν το ενδιαφέρον μας για την πλατεία Αγίας Ειρήνης το all day εστιατόριο "Omnivore" με τη σφραγίδα του Ομίλου Καστελόριζο. Η κομψή του ατμόσφαιρα που συνδυάζει τα ρετρό και τα μοντέρνα στοιχεία αλλά και οι πολλές και διαφορετικές γευστικές προτάσεις για κάθε στιγμή και διάθεση μέσα στην ημέρα είναι τα δυνατά του χαρτιά, με ξεχωριστές ιδέες για πρωινό και brunch με υγιεινό προσανατολισμό, ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή πλήρες γεύμα. Συμπληρωματικά σε αυτά, λανσαρίστηκαν πρόσφατα οι ανανεωμένη κάρτες για κοκτέιλ και fingerfood που έχουν και αυτές τα δικά της θέλγητρα. Οι ρυζοκροκέτες με μαρμελάδα μπέικον, τα μακαρόν ντομάτας και βασιλικού με μους φέτας και οι φτερούγες κοτόπουλου με σόγια, ούζο και σουσάμι είναι ορισμένες από τις ενδιαφέρουσες mini γεύσεις που επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Καφαλούκος, ενώ η μπάρα μπαίνει στο παιχνίδι με signature προτάσεις όπως το Carribean Dream με ένα blend από διάφορα ρούμια, εσπεριδοειδή, τζίντζερ και ρέβα ή το Illusion με τζιν, πεπόνι και γιασεμί για όσους αγαπούν τα αρώματα καλοκαιριού όλο το χρόνο. 

Περισσότερες πληροφορίες

Omnivore

Πλ. Αγίας Ειρήνης 10, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.