Οδηγός Εστιατορίων

Στο "Omnivore" για cocktails & bites

Με ανανεωμένες ιδέες για κομψό και χαλαρό τρωγοπίνειν μας υποδέχεται το δημοφιλές στέκι στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.

omnivore

Είναι από τις σχετικά πρόσφατες αφίξεις που ανανέωσαν το ενδιαφέρον μας για την πλατεία Αγίας Ειρήνης το all day εστιατόριο "Omnivore" με τη σφραγίδα του Ομίλου Καστελόριζο. Η κομψή του ατμόσφαιρα που συνδυάζει τα ρετρό και τα μοντέρνα στοιχεία αλλά και οι πολλές και διαφορετικές γευστικές προτάσεις για κάθε στιγμή και διάθεση μέσα στην ημέρα είναι τα δυνατά του χαρτιά, με ξεχωριστές ιδέες για πρωινό και brunch με υγιεινό προσανατολισμό, ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή πλήρες γεύμα. Συμπληρωματικά σε αυτά, λανσαρίστηκαν πρόσφατα οι ανανεωμένη κάρτες για κοκτέιλ και fingerfood που έχουν και αυτές τα δικά της θέλγητρα. Οι ρυζοκροκέτες με μαρμελάδα μπέικον, τα μακαρόν ντομάτας και βασιλικού με μους φέτας και οι φτερούγες κοτόπουλου με σόγια, ούζο και σουσάμι είναι ορισμένες από τις ενδιαφέρουσες mini γεύσεις που επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Καφαλούκος, ενώ η μπάρα μπαίνει στο παιχνίδι με signature προτάσεις όπως το Carribean Dream με ένα blend από διάφορα ρούμια, εσπεριδοειδή, τζίντζερ και ρέβα ή το Illusion με τζιν, πεπόνι και γιασεμί για όσους αγαπούν τα αρώματα καλοκαιριού όλο το χρόνο. 

Περισσότερες πληροφορίες

Omnivore

Πλ. Αγίας Ειρήνης 10, κέντρο
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

26/05/2022

Το "Βασίλαινας" σαλπάρει για Αντίπαρο

To αθηναϊκό εστιατόριο που πρόσφατα τιμήθηκε με το "Βραβείο Κοινού" των Χρυσών Σκούφων, βάζει πλώρη για Αντίπαρο.

Χαραλαμπόπουλος-Ποιμενίδης φέρνουν "Theion" άρωμα Ελλάδας στο Γκίλντφορντ

Με την μπαγκέτα στην κουζίνα στα χέρια του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και τον Ανέστη Ποιμενίδη δεξί του χέρι, το εστιατόριο "Theion" των Αντώνη Δεναξά και Γιάννη Θεοδώρου περνά στη νέα εποχή του.

"Italian job" με co-stars Σκουλά-Saccheri στο "Ortigia"

Το "αλάνι" του street food και ένας εναλλακτικός ζεν πρεμιέ της ιταλικής κουζίνας συμπράττουν στα βόρεια ενώνοντας τη μαγειρική τους "τρέλα".

H "Cookoovaya" πετάει για Σεν Τροπέ

... και φωλιάζει εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου Airelles Saint-Tropez, Pan Deï Palais.

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.