Αλλαγή σκυτάλης στο "Annie Fine Cooking"

Ο Στέφανος Μιχάλης, από το «Λίνου Σουμπάσης & ΣΙΑ», αναλαμβάνει την κουζίνα στο νεομπιστρό του Νέου Κόσμου, μετά την αποχώρηση της Σταυριανής Ζερβακάκου.

Annie Fine Cooking

Όταν η Σταυριανή Ζερβακάκου έφερε την κουζίνα της στις παρυφές του Νέου Κόσμου, σερβίροντας ένα καθημερινά εναλλασσόμενο μενού, βασισμένο στα ευρήματά της στην αγορά, η δημιουργική της προσέγγιση στην ελληνική γεύση άφησε στίγμα αρκετά ισχυρό ώστε το "Annie Fine Cooking" να βρεθεί στις υποψηφιότητες των Χρυσών Σκούφων, αλλά και να εμπλουτίσει την αθηναϊκή γευστική βεντάλια με μια ιδιότυπη απόδοση του ελληνικού νεομπιστρό.

Τώρα, με την αποχώρησή της από την Αθήνα (και την επιστροφή της στη Μάνη), τη θέση της στην κουζίνα του "Annie Fine Cooking"" έρχεται να αναπληρώσει ο νεαρός Στέφανος Μιχάλης, μέχρι πρότινος sous chef στο αντίστοιχης λογικής project του πολύ buzzy "Λίνου, Σουμπάσης & ΣΙΑ" στου Ψυρρή.

Με προϋπηρεσία σε κουζίνες δημιουργικής τροφοσυλλογής όπως αυτές της θεσσαλονικιώτικης "Μούργας", αλλά και της πρώτης φάσης του "Σεϋχέλες" υπό την ηγεσία του Φώτη Φωτεινόγλου, ο Στέφανος Μιχάλης έχει κερδίσει τα διαπιστευτήριά του και στην αναφιώτικη "Μαργαρίτα", όπου εφάρμοσε το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο ως χημικός, στον αμπελώνα του κτήματος Φλαμούρου, φροντίζοντας παλιά κλήματα, ή φυτεύοντας νέα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Με ένα μίγμα γνώσεων, εμπειριών, αλλά και νοοτροπίας που εγγυάται πολύ ενδιαφέρουσα νέα εποχή για το δημιουργικό γευστικό spot του Νέου Κόσμου, το "Annie Fine Cooking" θα μείνει εκτός λειτουργίας τις επόμενες εβδομάδες, ώστε η κουζίνα του να επιστρέψει επανακαλιμπραρισμένη στις αρχές Μαρτίου – μέχρι τότε, θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον.

Περισσότερες πληροφορίες

Annie Fine Cooking

Μεναίχμου 4, Ν. Κόσμος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.

Παραθαλάσσια απόδραση στη 'Χήρα', το μεζεδοπωλείο-έκπληξη στη Λούτσα

Προορισμός ιδανικός για μονοήμερη εκδρομή και στάση για ψάρι και κρασί με θέα θάλασσα.

Για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο στη Bottega Da Marco

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου, την Πέμπτη 10 Ιουλίου.