Οδηγός Εστιατορίων

Νέο "Dry & Raw" στο Νέο Ψυχικό

Καινούργιο μέλος στην οικογένεια των προχωρημένων κρεοπωλείων και εστιατορίων του Στράτου Δρακούλη.

Drakoulis

Το τρίτο μέλος της οικογένειας των "Dry & Raw" ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες την πορεία του στο Νέο Ψυχικό και είναι ένα σύνθετο πρότζεκτ που εξελίσσει το concept του μαγαζιού της Βούλας. Έτσι, αυτό που λειτουργεί προς το παρόν είναι το κομμάτι του premium κρεοπωλείου, ενισχυμένο όμως με τη δική του ανοικτή κουζίνα, η οποία σερβίρει ένα all day μενού με προτάσεις όπως το steak tartare με κρόκο αυγού στους 63˚C, το smash burger με μαρμελάδα μπέικον και τα γιαπωνέζικα σάντουιτς sando σε διάφορες παραλλαγές, χωρίς φυσικά να λείπει η δυνατότητα να επιλέξετε την κοπή της αρεσκείας σας από τις βιτρίνες. Με τον καινούργιο χρόνο ωστόσο, την εικόνα στο "Dry & Raw" του Ψυχικού θα συμπληρώσει ένα premium εστιατόριο κρέατος που θα βρίσκεται σε δικό του χώρο ακριβώς από κάτω. 

Περισσότερες πληροφορίες

Dry & Raw

Λεωφ. Κηφισίας 340, Νέο Ψυχικό
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

H "Ψαροπούλα" σε νέα εποχή

Καινούργια σελίδα γυρίζει η ιστορική ψαροταβέρνα της Καλλιθέας, που επιστρέφει οσονούπω ριζικά ανανεωμένη ως "Psaropoula Fish Meze" με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Λιόκα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/05/2022

Η Γωγώ Δελογιάννη ανεβαίνει στην ταράτσα

Το "Στοά Φιξ Πρότζεκτ Ταράτσα" ανοίγει τις πόρτες του στα ψηλά της Κολοκοτρώνη.

Τα nice n easy παίζουν "Lyra"

Το καινούργιο μέλος της gourmet & bio healthy οικογένειας είναι ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό εστιατόριο στην Πλάκα.

To "Saitama" έρχεται στον Κεραμεικό

Για το νέο του πρότζεκτ ο Σταμάτης Σταματιάδης συνεργάζεται με τον Άνταμ Κοντοβά και παντρεύουν δημιουργικά τα κοκτέιλ με τα κεμπάπ και τα noodles.

Νέο "Mama Tierra" στην Ακρόπολη

Το δημοφιλές χορτοφαγικό resto της οδού Ακαδημίας απέκτησε street αδερφάκι.

H Margarita γιορτάζει στα "TGI Fridays"

Η Margarita MAYnia απλώνεται για ολόκληρο τον Μάιο στα αγαπημένα εστιατόρια.

Νύχτες "COYA" ξανά στη Μύκονο

Το δημοφιλές ιαπωνοπερουβιανό restaurant bar επιστρέφει για τρίτη σεζόν στο Νησί των Ανέμων.