Νέο "Dry & Raw" στο Νέο Ψυχικό

Καινούργιο μέλος στην οικογένεια των προχωρημένων κρεοπωλείων και εστιατορίων του Στράτου Δρακούλη.

Drakoulis

Το τρίτο μέλος της οικογένειας των "Dry & Raw" ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες την πορεία του στο Νέο Ψυχικό και είναι ένα σύνθετο πρότζεκτ που εξελίσσει το concept του μαγαζιού της Βούλας. Έτσι, αυτό που λειτουργεί προς το παρόν είναι το κομμάτι του premium κρεοπωλείου, ενισχυμένο όμως με τη δική του ανοικτή κουζίνα, η οποία σερβίρει ένα all day μενού με προτάσεις όπως το steak tartare με κρόκο αυγού στους 63˚C, το smash burger με μαρμελάδα μπέικον και τα γιαπωνέζικα σάντουιτς sando σε διάφορες παραλλαγές, χωρίς φυσικά να λείπει η δυνατότητα να επιλέξετε την κοπή της αρεσκείας σας από τις βιτρίνες. Με τον καινούργιο χρόνο ωστόσο, την εικόνα στο "Dry & Raw" του Ψυχικού θα συμπληρώσει ένα premium εστιατόριο κρέατος που θα βρίσκεται σε δικό του χώρο ακριβώς από κάτω. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.