"Zinfandel" για οινόφιλους στο Χαλάνδρι

Ιταλικά κρασιά, αλλαντικά και τυριά έχουν την τιμητική τους στο καινούργιο wine bar του Χαλανδρίου.

Zinfandel

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του το ιδιαίτερα κομψό wine bar "Zinfandel" στο Χαλάνδρι. Ο υπότιτλος vineria-prosciutteria μαρτυρά τον ιταλιάνικο προσανατολισμό του, καθώς το concept ξεδιπλώνεται με καλοδιαλεγμένες ετικέτες ως επί το πλείστον από τον ιταλικό αμπελώνα αλλά και ενδιαφέροντα αλλαντικά και τυριά που εισάγονται απευθείας από τη γειτονική χώρα και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Αυτά τα τελευταία μπορείτε να τα δείτε και στο όμορφο ψυγείο-βιτρίνα λίγο προτού σερβιριστούν σε πλατό στο τραπέζι, ενώ ο σομελιέ Βλάσσης Θεοδωρακόπουλος θα σας ξεναγήσει στη wine list, που περιλαμβάνει περί τις 180 ετικέτες και 40 επιλογές σε ποτήρι. Δεν λείπουν επίσης ορισμένα πιάτα που θα συνοδεύσουν το κρασί σας, και είναι κυρίως κρύας κουζίνας σαν το vitello tonnato με καπαρόμηλα και βαλεριάνα, τα ταρτάρ μοσχαριού και τόνου ή το σεβίτσε από λαβράκι. 

Περισσότερες πληροφορίες

Zinfandel

Ομήρου 18Α, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.