Ο Μανώλης Στήθος είναι ο νέος ζαχαροπλάστης της "Σπονδής"

O ταλαντούχος pastry chef μόλις εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη διάστερη Σπονδή.

Μανώλης Στήθος


Ενδεικτική υψηλών προδιαγραφών δουλειά του νεαρού Pastry chef έχουμε δοκιμάσει στο επίσης διάστερο "Funky Gourmet" στο Μεταξουργείο, το οποίο έκλεισε τον Ιανουάριο του 2019 για να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία, αλλά και στο χρυσοσκουφάτο (και πρόσφατα βραβευμένο με αστέρι Michelin) CTC, στη νέα του τοποθεσία στον Κεραμεικό. Τα εορταστικά επιδόρπια για τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην Σπονδή ήδη φέρουν την υπογραφή του ενώ με τη νέα χρονιά θα είναι έτοιμα και τα γλυκά του νέου μενού. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
02/05/2024

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.