Ελληνο-ισπανική συμμαχία στο "Bocas"

Ο Μίλτος Αρμένης συμπράττει στην κουζίνα του «Bocas» με πέντε αξιόλογους συναδέλφους του για να ετοιμάσουν μενού με ελληνο-ισπανικό χρώμα.

Ελληνο-ισπανική συμμαχία στο «Bocas»

Ο βραβευμένος σεφ και συνιδιοκτήτης του φιλαδελφιώτικου μεζεδοπωλείου, διοργανώνει σειρά μαγειρικών ρεσιτάλ δίνοντας τα ηνία της κουζίνας του σε φίλους συναδέλφους του μαζί με τους οποίους θα ετοιμάσει πιάτα σε βραδιές 4 hands αλά ελληνο-ισπανικά. Οι δημιουργικές πινελιές από τη χώρα των Βάσκων θα είναι δια χειρός του οικοδεσπότη ενώ τα μενού θα συνοδεύσουν ελληνικά κρασιά και αποστάγματα. Την κορδέλα των εκδηλώσεων θα κόψει ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης στις 17/11 με μενού που θα περιλαμβάνει το περίφημο γεμιστό με πατσά καρυδόψωμό του και πιάτα όπως τράγο κοκκινιστό στα ξύλα, κεφτεδάκια τράγου και συκώτι, ταρτάκι με χόρτα, ρεβύθια και κρούστα γιαουρτιού. Το line up των καλεσμένων σεφ συμπληρώνουν οι Μιχάλης Μάρθας (No 5 luxury Suites & Villas, 8/12), Γρηγόρης Χέλμης (Μεzέν,19/1), Μιχάλης Χάσικος (Hasika, η Ελλάδα σε μπουκιές,16/2) και ο Στάθης Παγκουρέλιας (consultant chef στον Βόλο, 9/3).

Ώρες: 19:30 - 23:00, Κόστος για event 17/11: 35€ , με pairing από το Οινοποιείο "Κεχρής".

Περισσότερες πληροφορίες

Bocas Meze

Προύσσης 13, Ν. Φιλαδέλφεια,
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.