6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν

Ιταλία, Αμερική ή κάτι πιο εξωτικό; Μεζέδες στη μέση ή κρασί με το κατιτίς του; Απ’ όλα έχει ο μπαξές σε αυτά τα καινούργια μαγαζιά, όπου τρώμε και πίνουμε σε περιβάλλον χαλαρό και παρεΐστικο.

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν

Ιταλία, Αμερική ή κάτι πιο εξωτικό; Μεζέδες στη μέση ή κρασί με το κατιτίς του; Απ’ όλα έχει ο μπαξές σε αυτά τα καινούργια μαγαζιά, όπου τρώμε και πίνουμε σε περιβάλλον χαλαρό και παρεΐστικο.

«Μονοπάτι» / Νέο Ηράκλειο

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 1

Πολλοί και διαφορετικοί μερακλίδικοι μεζέδες, πιάτα ημέρας, σαλάτες και όλων των ειδών οι ποικιλίες, όλα ασφαλώς για τη μέση του τραπεζιού. Το παρεΐστικο όμως μεζεδοπωλείο του Νέου Ηρακλείου φροντίζει εξίσου και για τα συνοδευτικά τους, ήτοι τις μπίρες, τα κρασιά και τα αποστάγματα, που συλλέγει με προσοχή από διάφορες μεριές της Ελλάδας.

«Vibo» / Γλυφάδα

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 2

Το μικρό γυάλινο wine bistro έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στην Γρηγορίου Λαμπράκη, με ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε γιοτ. Τα τραπέζια αλλάζουν διάθεση μέσα στη μέρα, ξεκινώντας με καφέ και πρωινό και συνεχίζοντας με καλοδιαλεγμένες ετικέτες κρασιού, αλλά και γεύσεις σαν την μπρουσκέτα με ribeye steak και το sushi ντολμαδάκι με κρέμα από αμπελόφυλλα.

«TGI Fridays» / Σύνταγμα

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 3

Έλειπε η διάσημη παρασκευιάτικη ανεμελιά από την καρδιά της πόλης, γι’αυτό και χαιρόμαστε για το νέο μέλος της αγαπημένης casual αμερικάνικης αλυσίδας στην Καπνικαρέα. Όλα τα signature πιάτα, ανανεωμένες healthy γεύσεις, καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, αλλά και ολοκαίνουργιο brunch που μας βάζει σε γευστικούς πειρασμούς από νωρίς.

«Dumb Waiter» / Άνω Γλυφάδα

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 4

Τα διαφορετικά δωμάτια αυτού του πρωτότυπου all-day μαγαζιού «αφηγούνται» την ιστορία του Βραζιλιάνου Paolo και της Αγγλίδας Ντορίνα, ενώ τις comfort γεύσεις με ένα touch εξωτισμού προτείνει ο Σταμάτης Τσίλιας και τα ανάλογα κοκτέιλ ο Άρης Χατζηαντωνίου. Αν έχετε πιτσιρίκια σημειώστε πως υπάρχει δωμάτιο με δημιουργική απασχόληση αλλά και μενού ειδικά για αυτά.

«Tarantella» / Περιστέρι

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 5

«Viva Italia» φωνάζει ο νέος κάτοικος στην καυτή πιάτσα της Βεάκη. Η δράση στο μαξιμαλιστικό και θεατράλε ντεκόρ που έπλασε ο μετρ του είδους Άλεξ Πετράκης ξεκινά από νωρίς με ιταλιάνικο brunch, κάνοντας στη συνέχεια χώρο για pasta, pizza και άλλα κλασικά στο μενού που επιμελείται ο Γιάννης Στανίτσας, αλλά και για τα ταιριαστά κοκτέιλ του Βαγγέλη Γρηγορόπουλου.

«Tokyo Joe» / Κολωνάκι

6 νέα στέκια για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 6

Ακόμα μία έδρα για τη νεανική και προσιτή γιαπωνέζικη αλυσίδα που ξεκίνησε από τα νότια της πόλης και όλο και εξαπλώνεται εντός και εκτός Αθηνών. Μεγάλη ποικιλία σε sushi, ταρτάρ, σεβίτσε, σούπες, noodles και κάποια κύρια πιάτα, τα οποία θα δοκιμάσετε στα τραπέζια που βγάζει στο πεζοδρόμιο της Πλουτάρχου.


Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Tokyo Joe

Πλουτάρχου 16-18, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Vibo bistro

Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Dumb waiter

Δ. Γούναρη 137, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Tarantella

Αιμιλίου Βεάκη 9Α & Ρούσβελτ 8, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Μονοπάτι (Το)

Ακακιών 5 & Δροσιάς, Ν. Ηράκλειο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/01/2023

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.

Ποιος θα είναι ο Καλύτερος Έλληνας Οινοχόος του 2023;

Mια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του fine dining θα αναδείξει τον Έλληνα Οινοχόο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Sommelier.

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.