Το Κτήμα Τσέλεπου στο «Zinglee»

Μια βραδιά με τους εκλεκτούς οίνους και τις γεύσεις της Πελοποννήσου έρχεται στο όμορφο all day resto της Τσακάλωφ (19/2).

Το Κτήμα Τσέλεπου στο «Zinglee»

Μια βραδιά με τους εκλεκτούς οίνους και τις γεύσεις της Πελοποννήσου έρχεται στο όμορφο all day resto της Τσακάλωφ (19/2), το οποίο υποδέχεται το εμβληματικό οινοποιείο Κτήμα Τσέλεπου. Ειδικά για την περίσταση έχει δημιουργηθεί ένα σπέσιαλ menu degustation πέντε πιάτων, καθένα από τα οποία θα συνδυαστεί με τις ετικέτες του κτήματος που κουβαλούν αρώματα της Μαντινείας και της Νεμέας. Το κόστος κατ’άτομο είναι € 35 και η βραδιά, στην οποία θα δώσει το «παρών» η οινολόγος του κτήματος Αγγελική Τουτούζη, ξεκινά στις 8.30 μ.μ.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

AMUSE BOUCHE
Καπνιστός σολομός σε μπλίνι με ξινή κρέμα, μυρωδικά και ελαιόλαδο αρωματισμένο με σέλερι
Κτήμα Τσέλεπου, Amalia Brut Ροζέ, Αφρώδης οίνος, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

ΟΡΕΚΤΙΚΟ
Φρέσκα μύδια αχνιστά με μουστάρδα και μελισσόχορτο
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

ΣΑΛΑΤΑ
Ζεστή πατατοσαλάτα με νεαρές πατάτες, φρέσκο κρεμμύδι και σύγκλινο Μάνης
Κτήμα Τσέλεπου, Gris de nuit, Μοσχοφίλερο, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Φιλέτο μόσχου, πατάτες gratin dauphinoise, baby καρότα και σάλτσα από κόκκινο κρασί
Κτήμα Τσέλεπου, Δρυόπη Reserve, Αγιωργίτικο, Π.Ο.Π. Νεμέα

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Πάβλοβα με κρέμα λεμονιού και σάλτσα από κόκκινα φρούτα
Κτήμα Τσέλεπου, Μελισσόπετρα, Gewurztraminer, Π.Γ.Ε. Αρκαδία

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.