Ο Ερβέ Προνζάτο ξανά στην Αθήνα

Ο Ερβέ Προνζάτο επιστρέφει στη χώρα που έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια σαν δεύτερη πατρίδα.

Ο Ερβέ Προνζάτο ξανά στην Αθήνα

Ο Ερβέ Προνζάτο έχει υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του. Μιλάμε για έναν από τους πιο δημιουργικούς σεφ που έχουν περάσει από την ελληνική γαστρονομική σκηνή, βραβευμένο πολλές φορές από τους Χρυσούς Σκούφους.

Προσφάτως ο Ερβέ επέστρεψε στην Αθήνα όπου θα ξαναμαγειρέψει ύστερα από πολλά χρόνια. Ετοιμάζει το δικό του εστιατόριο, πιθανόν στα Πετράλωνα, το οποίο θα είναι μικρό, fine dining μεν cool δε, με ανοιχτή κουζίνα και μια μεγάλη μπάρα μπροστά της όπου θα τρώμε σε άμεση επαφή με τους σεφ και τη μαγειρική δράση. Το εστιατόριο θ' ανοίξει μάλλον τον Ιανουάριο και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τις εξελίξεις. Well come back Hervé!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.