«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Γαστρονομία και θέα σε ιδανικό pairing

Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει.

«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Γαστρονομία και θέα σε ιδανικό pairing

Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει. Με το ξεχωριστό σκηνικό του Λόφου Λυκαβηττού και το πιο συγκλονιστικό πανόραμα της πόλης να απλώνεται μπροστά μας, τα καλοστρωμένα τραπέζια, το έμπειρο σέρβις και την αύρα ενός διαχρονικά καλού εστιατορίου, η όλη εμπειρία εδώ θέτει τον πήχη ψηλά.

Φρέσκα βότανα κι εποχικά μυρωδικά αρωματίζουν τα πιάτα που υπογράφει ο executive chef Σίμος Τριανταφύλλου, ο οποίος αναδεικνύει με φαντασία, γνώση και τεχνική τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Οικείες γεύσεις και μνήμες συναντούν τις σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές και τις διεθνείς επιρροές, σε ένα μενού που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Για μεσημεριανές αποδράσεις όταν θέλουμε να αισθανθούμε σαν να κάνουμε διακοπές στο κέντρο της πόλης, για συναντήσεις με φίλους που επισκέπτονται την Αθήνα ή για ρομαντικό δείπνο, με τον αττικό ουρανό να αλλάζει χρώματα καθώς το δειλινό δίνει τη θέση του στα φώτα του αστικού ορίζοντα, όποια κι αν είναι η διάθεσή μας, αυτό το εστιατόριο-προορισμός μάς αφήνει πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

26/09/2022

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.