«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Γαστρονομία και θέα σε ιδανικό pairing

Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει.

«Ορίζοντες Λυκαβηττού»: Γαστρονομία και θέα σε ιδανικό pairing

Το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο είναι η πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε καλοκαίρι όταν θέλουμε να απολαύσουμε ένα ατμοσφαιρικό γεύμα ή δείπνο με θέα που μας ταξιδεύει. Με το ξεχωριστό σκηνικό του Λόφου Λυκαβηττού και το πιο συγκλονιστικό πανόραμα της πόλης να απλώνεται μπροστά μας, τα καλοστρωμένα τραπέζια, το έμπειρο σέρβις και την αύρα ενός διαχρονικά καλού εστιατορίου, η όλη εμπειρία εδώ θέτει τον πήχη ψηλά.

Φρέσκα βότανα κι εποχικά μυρωδικά αρωματίζουν τα πιάτα που υπογράφει ο executive chef Σίμος Τριανταφύλλου, ο οποίος αναδεικνύει με φαντασία, γνώση και τεχνική τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Οικείες γεύσεις και μνήμες συναντούν τις σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές και τις διεθνείς επιρροές, σε ένα μενού που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Για μεσημεριανές αποδράσεις όταν θέλουμε να αισθανθούμε σαν να κάνουμε διακοπές στο κέντρο της πόλης, για συναντήσεις με φίλους που επισκέπτονται την Αθήνα ή για ρομαντικό δείπνο, με τον αττικό ουρανό να αλλάζει χρώματα καθώς το δειλινό δίνει τη θέση του στα φώτα του αστικού ορίζοντα, όποια κι αν είναι η διάθεσή μας, αυτό το εστιατόριο-προορισμός μάς αφήνει πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.