Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo»

Στους ρυθμούς του brunch συντονίζεται το αγαπημένο pizza bar στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo»

Στους ρυθμούς του brunch συντονίζεται το αγαπημένο pizza bar στη Μαρίνα Φλοίσβου. Το μενού που μόλις λανσαρίστηκε και σερβίρεται καθημερινά μέχρι τη 1 το μεσημέρι, δεν θα μπορούσε παρά να έχει βέρο ιταλικό χρώμα, οπότε αναμείνατε λ.χ. αυγά ψημένα στον ξυλόφουρνο με αυθεντική σάλτσα Napoletana, πεκορίνο, πιπεριές, κολοκύθι, κόλιανδρο και chili όπως και scrambled eggs με salsiccia, φρέσκια πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα, τοματίνια και vinaigrette βαλσάμικου.

Για όσους προτιμούν τις γλυκές γεύσεις δεν λείπουν τα σπιτικά pancakes είτε με φρούτα και σάλτσα καραμέλας είτε με πραλίνα φουντουκιού, φράουλες, μπισκότο βουτύρου και oreo, ενώ μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όσους πεινούν αρκετά αποτελεί το πληθωρικό ανοιχτό panini με ομελέτα, σάλτσα pesto, proscuitto cotto, τυρί taleggio, καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητά τοματίνια. Αν βέβαια ξεχαστείτε κομμάτι παραπάνω, στο παιχνίδι μπαίνει η αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα- σήμα κατατεθέν του «Napolitvo», και με τη βούλα μάλιστα του Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN).

Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Napolitivo

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.