To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας

Τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα και κουζίνα στο πνεύμα του Slow Food σε ένα από τα πιο νόστιμα μυστικά των Βριλησσίων.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας

Τραπεζάκια κάτω από τα δέντρα και κουζίνα στο πνεύμα του Slow Food σε ένα από τα πιο νόστιμα μυστικά των Βριλησσίων.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 1

Ακριβώς πάνω στην καταπράσινη Πλατεία Ελευθερίας, το Mammoth slow food με τα τραπεζάκια του κάτω από τα δέντρα είναι ένα από τα μυστικά των Βριλησσίων, καθώς οι locals το επιλέγουν ακόμη και για το καθημερινό γεύμα τους κι εγγυημένο σπιτικό take away ή delivery (σε μεγάλο εύρος των βορείων προαστίων).

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 2

Στο χώρο που έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτονας Bela Louloudaki και θυμίζει ιταλικό ντιζάιν της δεκαετίας του ’70, η πληθώρα χρωμάτων σε εντυπωσιακούς συνδυασμούς φτιάχνει ένα περιβάλλον δυναμικό κι ευχάριστο, ιδανικό για χαλαρά, προσιτά και προπαντώς νόστιμα γεύματα με φίλους ή την οικογένεια. Η κουζίνα ασπάζεται το πνεύμα του κινήματος slow food και ψάχνει τις καλές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς ανά την Ελλάδα.

To «Mammoth Slow Food» είναι το bistrot της καρδιάς μας - εικόνα 3

Το μενού βασίζεται σε έναν εκλεκτικό συνδυασμό πιάτων που ταξιδεύουν από την ελληνική παράδοση μέχρι τα σύγχρονα μονοπάτια της κουζίνας του κόσμου, με επιλογές όπως χταπόδι με κρασί και μέλι σε φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, σολομό ψητό με μέλι σε σαλάτα φακής με βιολογική κινόα, μπιφτέκι φακής και λαχανικών με ρύζι μπασμάτι αλλά και ποικιλία σε special burgers, power salads και χειροποιήτες πίτες ημέρας. Σύντομα το Mammoth θα ανοίγει από το πρωί με καφέ κι επιλογές για πρωινό, brunch αλλά και κοκτέιλ.

Θέτιδος 1, Πλατεία Ελευθερίας, Βριλήσσια, 2106131180, www.mammoth-slow-food.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Mammoth slow food

Θέτιδος 1, Βριλήσσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
24/04/2024

"Caldera": Δοκιμάζοντας για το Πάσχα το κρασί της παλαιότερης Κάναβας της Σαντορίνης

Η ετικέτα "Caldera" ψιθυρίζει εκφραστικά την θηραϊκή οινική κουλτούρα με το πρώτο έτος κυκλοφορίας της να πραγματοποιήθηκε το 1974.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.