Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room»

Δύο αγαπημένες συνήθειες των γιορτών, το shopping και οι πλούσιες γεύσεις, μας έφεραν στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπου δοκιμάσαμε το ολοκαίνουργιο καθημερινό brunch του «Flocafe Εspresso Room».

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room»

Δύο αγαπημένες συνήθειες των γιορτών, το shopping και οι πλούσιες γεύσεις, μας έφεραν στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπου δοκιμάσαμε το ολοκαίνουργιο καθημερινό brunch του «Flocafe Εspresso Room».

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room» - εικόνα 1

Το μοντέρνο περιβάλλον του εμπορικού κέντρου, τα ωραία μαγαζιά και ο happy στολισμός μας βάζουν σε γιορτινό mood. Το «Flocafe Εspresso Room» στον τρίτο όροφο είναι cool, με διάφορες γωνίτσες κι επίπεδα αλλά και μεγάλη μπάρα. Σερβίρει στη σάλα με το ήπια industrial ντεκόρ και τη θέρμη του ξύλου και βγάζει τραπεζάκια στην απέναντι πλευρά του αιθρίου, τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο κι έξω στη βεράντα με την άπλετη θέα και τη γέφυρα του Καλατράβα σε πρώτο πλάνο.

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room» - εικόνα 2

Πρωταγωνιστής στο brunch menu τα αβγά: ομελέτες με λαχανικά και τυρί, scrambled eggs, eggs in a hole (αβγά μάτια μέσα σε ψωμί), ποσέ, ακόμη και white omelet (ομελέτα μόνο με ασπράδια) για τους healthy eaters. Διαλέξαμε αβγά Benedict με καπνιστό σολομό και αβγά με μπέικον, τριμμένες τηγανητές πατάτες και Grana Padano, και τα δύο πάνω σε προζυμένιο ψωμάκι με βούτυρο Κερκύρας και σος ολαντέζ – νοστιμότατα και γεύμα από μόνα τους. Ο τρίτος της παρέας, ως vegetarian, προτίμησε τη σαλάτα quinoa με γλυκά ντοματίνια, κάσιους και βινεγκρέτ παλαιωμένου βαλσάμικου: πολύ ιδιαίτερη, με λεπτή γεύση και πολύ μεγάλη – δεν τα κατάφερε μόνος του οπότε τη μοιραστήκαμε.

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room» - εικόνα 3

Η συνέχεια είχε πολύ αφράτα pancakes γαρνιρισμένα με βατόμουρο, μύρτιλο, αρωματική κρέμα βανίλιας και σιρόπι σφενδάμου, κανελάτα french toasts, αιθέρια και όσο πρέπει γλυκά, και γιαούρτι πλήρες με superfoods (ιπποφαές, καρύδια, ξερά φρούτα και διάφορα berries) για τον healthy eater της παρέας. Ο ίδιος επέλεξε και το smoothie Cookie lover με γιαούρτι, μπανάνα, τριμμένα μπισκότα Μιράντα και Oreo, γκρανόλα, βρώμη και σιρόπι λευκής σοκολάτας. Full σε γεύση μπανάνας και με ωραία παρουσίαση μέσα σε ένα ρετρό μπουκάλι γάλακτος. Το brunch menu συνοδευόταν από δύο κοκτέιλ, Bloody Mary και Mimosa, με αφρώδη οίνο και χυμό πορτοκαλιού.

Στο τέλος απολαύσαμε έναν εξαιρετικό single oringin καπουτσίνο Honduras premium Arabica. Το νέο και ωραίο brunch στα «Flocafe Εspresso Room» προσφέρεται καθημερινά από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στα καταστήματα σε The Mall Athens, Athens Metro Mall και Golden Hall αλλά και στη Νέα Ερυθραία.

Περισσότερες πληροφορίες

Flocafe Espresso Room

Εμπορικό κέντρο The Mall Athens, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Flocafe Espresso Room

Χαρ. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.