Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room»

Δύο αγαπημένες συνήθειες των γιορτών, το shopping και οι πλούσιες γεύσεις, μας έφεραν στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπου δοκιμάσαμε το ολοκαίνουργιο καθημερινό brunch του «Flocafe Εspresso Room».

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room»

Δύο αγαπημένες συνήθειες των γιορτών, το shopping και οι πλούσιες γεύσεις, μας έφεραν στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπου δοκιμάσαμε το ολοκαίνουργιο καθημερινό brunch του «Flocafe Εspresso Room».

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room» - εικόνα 1

Το μοντέρνο περιβάλλον του εμπορικού κέντρου, τα ωραία μαγαζιά και ο happy στολισμός μας βάζουν σε γιορτινό mood. Το «Flocafe Εspresso Room» στον τρίτο όροφο είναι cool, με διάφορες γωνίτσες κι επίπεδα αλλά και μεγάλη μπάρα. Σερβίρει στη σάλα με το ήπια industrial ντεκόρ και τη θέρμη του ξύλου και βγάζει τραπεζάκια στην απέναντι πλευρά του αιθρίου, τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο κι έξω στη βεράντα με την άπλετη θέα και τη γέφυρα του Καλατράβα σε πρώτο πλάνο.

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room» - εικόνα 2

Πρωταγωνιστής στο brunch menu τα αβγά: ομελέτες με λαχανικά και τυρί, scrambled eggs, eggs in a hole (αβγά μάτια μέσα σε ψωμί), ποσέ, ακόμη και white omelet (ομελέτα μόνο με ασπράδια) για τους healthy eaters. Διαλέξαμε αβγά Benedict με καπνιστό σολομό και αβγά με μπέικον, τριμμένες τηγανητές πατάτες και Grana Padano, και τα δύο πάνω σε προζυμένιο ψωμάκι με βούτυρο Κερκύρας και σος ολαντέζ – νοστιμότατα και γεύμα από μόνα τους. Ο τρίτος της παρέας, ως vegetarian, προτίμησε τη σαλάτα quinoa με γλυκά ντοματίνια, κάσιους και βινεγκρέτ παλαιωμένου βαλσάμικου: πολύ ιδιαίτερη, με λεπτή γεύση και πολύ μεγάλη – δεν τα κατάφερε μόνος του οπότε τη μοιραστήκαμε.

Δοκιμάσαμε το νέο brunch του «Flocafe Εspresso Room» - εικόνα 3

Η συνέχεια είχε πολύ αφράτα pancakes γαρνιρισμένα με βατόμουρο, μύρτιλο, αρωματική κρέμα βανίλιας και σιρόπι σφενδάμου, κανελάτα french toasts, αιθέρια και όσο πρέπει γλυκά, και γιαούρτι πλήρες με superfoods (ιπποφαές, καρύδια, ξερά φρούτα και διάφορα berries) για τον healthy eater της παρέας. Ο ίδιος επέλεξε και το smoothie Cookie lover με γιαούρτι, μπανάνα, τριμμένα μπισκότα Μιράντα και Oreo, γκρανόλα, βρώμη και σιρόπι λευκής σοκολάτας. Full σε γεύση μπανάνας και με ωραία παρουσίαση μέσα σε ένα ρετρό μπουκάλι γάλακτος. Το brunch menu συνοδευόταν από δύο κοκτέιλ, Bloody Mary και Mimosa, με αφρώδη οίνο και χυμό πορτοκαλιού.

Στο τέλος απολαύσαμε έναν εξαιρετικό single oringin καπουτσίνο Honduras premium Arabica. Το νέο και ωραίο brunch στα «Flocafe Εspresso Room» προσφέρεται καθημερινά από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα στα καταστήματα σε The Mall Athens, Athens Metro Mall και Golden Hall αλλά και στη Νέα Ερυθραία.

Περισσότερες πληροφορίες

Flocafe Espresso Room

Εμπορικό κέντρο The Mall Athens, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Flocafe Espresso Room

Χαρ. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο "La Meat Maison" αγαπούν το κορυφαίο κρέας και τα ιδιαίτερα events

Στο meat concept της Κηφισιάς έχουν κάθε μέρα Τσικνοπέμπτη: Αυτή τη φορά σε περιμένει η Μαρία Παπιδάκη του Best 92.6 και happy hour με 1+1 δώρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/02/2023

Tasty Awards '23. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι "Ιταλοί" της πόλης;

Ήδη αγαπημένα του κοινού, τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην κατηγορία "The Italians" των Tasty Awards 2023 μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο

Το "Boonga Boonga" έρχεται και θα συζητηθεί

Το ολοκαίνουριο Thai funky bar restaurant ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στο Παλαιό Φάληρο.

Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης σαλπάρει για Ίο

Μετά από σύντομο ελλιμενισμό στο πειραιώτικο "Βαρούλκο", ο σεφ επιστρέφει στο Αιγαίο για να αναλάβει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου "Grandma’s" του "Liostasi Hotel & Suites" στην Ίο, πλάι στον Σωτήρη Ευαγγέλου.

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".