6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά

Από bio-sensitive μπιστρό, μεξικάνικα και Αmerican style στέκια μέχρι ιταλιάνικη τρατορία, γιαπωνέζικο eatery και θεατράλε μπαρ-ρεστοράν, οι γιορτινές μας βόλτες για shopping ή δείπνο στα βόρεια έχουν ρυθμό και γεύση.

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά

Από bio-sensitive μπιστρό, μεξικάνικα και Αmerican style στέκια μέχρι ιταλιάνικη τρατορία, γιαπωνέζικο eatery και θεατράλε μπαρ-ρεστοράν, οι γιορτινές μας βόλτες για shopping ή δείπνο στα βόρεια έχουν ρυθμό και γεύση.

TGI Friday’s

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 1

Το μαγαζί της Κηφισιάς, το πρώτο που άνοιξε στην Αθήνα, γιορτάζει τα δεκαεννιά του χρόνια και παρτάρει για δύο Παρασκευές (16 και 23/12), με τους Manouchedrome Trio να παίζουν gypsy swing μελωδίες με jazz και bossa nova επιρροές. Στο γευστικό του οπλοστάσιο Τex-Μex ιδέες, burgers, spare ribs, steaks, μια μυστική Jack Daniel’s sauce και θετική ενέργεια.

Artisanal

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 2

Στο θεατράλε και ντιζαϊνάτο σκηνικό του πανέμορφου μπαρ-ρεστοράν του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Κηφισιά ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης κεντάει πολύ ωραία πράγματα. Όπως το πολυεπίπεδο παστίτσιο χταπόδι με φύκια wakame και φάβα Σαντορίνης, η αφράτη σπανακόπιτα σχάρας με ωραίο φύλλο και κινόα ή τα αέρινα steam buns με καπνιστό χέλι, μαυρομάτικα και αγγούρι.

La Pasteria

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 3

Το εστιατόριο της Κηφισιάς εκφράζει το κύμα ανανέωσης και αναβάθμισης που επιχειρεί η ιταλική αλυσίδα με ένα πολύ προσεγμένο ντεκόρ κι εσύ έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα μεγάλο ρεπερτόριο από αγαπημένες ιταλικές σπεσιαλιτέ^ πίτσα, ριζότο, διάσημες μακαρονάδες αλλά και δικές τους σπεσιαλιτέ εκφράζουν γευστικά το πανόραμα της «Μπότας».

Nice ’n’ Easy

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 4

Το πάθος του Δημήτρη Χριστοφορίδη για υγιεινό φαγητό και η κουζίνα του πληθωρικού Χρήστου Αθανασιάδη έχουν δώσει ένα bio-συνειδητοποιημένο, πολυσυλλεκτικό all day στέκι στην Κηφισιά, που ψάχνει διαρκώς για άριστες πρώτες ύλες σε ένα μενού ευρύτατο – ανάμεσα στο ­καθημερινό και το gourmet. Ψηλοτάβανο, ανοιχτόκαρδο, μοντέρνο, με σινε-πινελιές στο ντεκόρ.

Ancho

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 5

Το μεξικάνικο της Κηφισιάς εκπέμπει θέρμη και οικειότητα. Διαλέγεις τη βάση σου ανάμεσα σε taco, burrito, burrito bowl, quesadilla, nachos bowl και σαλάτα, έπειτα προσθέτεις υλικά, από barbacoa (μοσχάρι στη γάστρα) και chili con carne μέχρι fajita steak (από μαριναρισμένο Black Angus), κοτόπουλο σχάρας ή και λαχανικά. Μαζί με μπίρα ή παγωμένη Margarita... Mexperience!

Wagamama

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 6

Το εστιατόριο της Κηφισιάς αναπτύσσει ένα πιο στιλάτο ντεκόρ, που ξεφεύγει από την αρχική γεωμετρική αυστηρότητα του brand. Τώρα με το κρύο η comfort θαλπωρή ενός ράμεν (υπάρχει σε πέντε πικάντικες και μη εκδοχές με διάφορα κρέατα) είναι ό,τι πρέπει, με tepanyaki, curry και donburi (μπολ με ρύζι και κρέατα, θαλασσινά και λαχανικά) να διευρύνουν τη γευστική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Pasteria (la)

Κυριαζή 40 & Κασσαβέτη 10, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.