«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία - εικόνα 1

Γενικά το sushi είναι ακριβό. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, οι οποίες –χωρίς να κατεβάζουν τον πήχη της ποιότητας– δίνουν τη δυνατότητα να γευτείς αυτό το κομμάτι της κουζίνας του Ανατέλλοντος Ηλίου χωρίς να «ξηλώσεις» την τσέπη σου. Το «Sakana» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και αποτελεί μια σχετικά πρόσφατη άφιξη για την περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το μαγαζί έχει αφαιρετική διακόσμηση, είναι σχετικά μικρό, αλλά ευχάριστο και δίνει τη δυνατότητα του «έξω» χάρη σε ένα μικρό οριοθετημένο χώρο, που σίγουρα προσφέρεται τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο.

Ο κατάλογος υπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά το sushi περίπου σε όλες τις μορφές του. Το κάνει μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή με (κατά μέσο όρο) € 5 για τα 8 τεμάχια maki rolls, ενώ τα special rolls κοστίζουν (κατά μέσο όρο επίσης) € 7,50. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως nigiri, sashimi κ.λπ. Πινελιές στο μενού αποτελούν μερικά ενδιαφέροντα starters (όπως το tuna tartar) και τέσσερις σαλάτες με καλύτερη τη wakame, ένα μείγμα από μαριναρισμένα φύκια με σουσάμι, αγγούρι, καρότο και ρέβα.

Περισσότερες πληροφορίες

Sakana

X. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
25/04/2024

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.