«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι

Καλόγουστο, πολυτελές, με προτάσεις για όλες τις ώρες, πήρε τη θέση του «JK» στην πλατεία.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι

Καλόγουστο, πολυτελές, με προτάσεις για όλες τις ώρες, πήρε τη θέση του «JK» στην πλατεία.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι - εικόνα 1

Με cosy καναπέδες, stands, αλλά και μια μασίφ ξύλινη μπάρα με μια περίτεχνη μπουκαλιέρα, το «Mayor», που πήρε τη θέση του γνωστού «JK» στην πλατεία Κολωνακίου, είναι άνετα πολυτελές. Τον εσωτερικό σχεδιασμό του καινούργιο all-day χώρου υπογράφει η Σμ_art architecture_interiors_construction. Όσο για την κουζίνα, με consultant chef τον Μανώλη Πλατέλλα και executive chef τον Γιώργο Νεστορίδη, κινείται σε σύγχρονους ρυθμούς, ενσωματώνοντας στην πρότασή της πολλά ελληνικά υλικά και αναφορές.

«Mayor»: Κομψό all-day Κολωνάκι - εικόνα 2

Στον κατάλογο θα συναντήσετε λόγου χάρη paccheri με κοτόπουλο, άγρια μανιτάρια, πέστο λιαστής ντομάτας και κρασοτύρι από την Κω, ριζότο με γαρίδες, κρόκο Κοζάνης και κακαβιά, μαύρο χοίρο με πουρέ καρότου, μηλίτη και αρώνια, θα συναντήσετε όμως κι ένα rib eye ή ένα burger από Black Angus. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες

Mayor

Πλ. Φιλ. Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.