«Ηοmu sushi bar» στη Γλυφάδα

Ήρθε με στόχο να προσφέρει sushi με πολύ οικονομικό προφίλ, σε ένα χώρο μοντέρνο, με ζεστό χαρακτήρα.

«Ηοmu sushi bar» στη Γλυφάδα

Τελευταία άφιξη στην όλο και περισσότερο γιαπωνεζόφιλη Γλυφάδα, το «Homu» ξεκίνησε με στόχο να προσφέρει sushi με πολύ οικονομικό προφίλ, σε ένα χώρο μοντέρνο, με ζεστό χαρακτήρα. Το ξύλο –βλ. χειροποίητοι ξύλινοι πάγκοι με ψηλά stools–, που συνδυάζεται με μέταλλο και γυαλί στο ντεκόρ, αφήνει θερμή εντύπωση, η ανοικτή κουζίνα δίνει επιλογές σε κλασικά maki, nigiri και λίγο πιο «πλούσιες» περιπτώσεις, όπως τα gunkan με καβούρι, σος Philadelphia και μαύρου σκόρδου, κι είναι πράγματι φτηνό. Ένα sushi combo 24 τεμαχίων, ας πούμε, κοστίζει € 22. Μπορείς να τα συνοδεύσεις με σάκε, μπίρα ή ελληνικό βιολογικό κρασί. Κοκτέιλ προς το παρόν δεν έχει, θα ξεκινήσουν από την άνοιξη, που θα φτιαχτεί ένα εξωτερικό μπαρ στη μεγάλη πρασιά του. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Homu sushi bar

Δημ. Γούναρη 135, Άνω Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.