"Lenten Delights" στο "Winter Garden"

Το κοσμοπολίτικο «Winter Garden City Lounge», υποδέχεται τη Σαρακοστή καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του με παραδοσιακές νηστίσιμες προτάσεις.

Winter Garden City Lounge

Το υψηλό επίπεδο της συνολικής εμπειρίας που προσφέρει το "Μεγάλη Βρεταννία" συμπληρώνεται με τις γλυκές προτάσεις μιας ταλαντούχας ομάδας ζαχαροπλαστών που ετοίμασε για τους επισκέπτες του κομψού lounge παραδοσιακές νηστίσιμες νοστιμιές με τη γλύκα της Σαρακοστής. Από τις 7 Μαρτίου λοιπόν, στις γλυκές προτάσεις του "παρών" θα δηλώνουν και αφράτοι λουκουμάδες σε συνδυασμό με το απογευματινό σας ρόφημα ή ένα ποτήρι γλυκό κρασί. Για να πάρετε μια γεύση, οι λουκουμάδες θα φτιάχνονται σε μια βερσιόν με θυμαρίσιο μέλι, καρύδια και κανέλα, αλλά και πιο λαχταριστές όπως αυτή με τη σάλτσα πικρής σοκολάτας, σορμπέ σοκολάτας και κόκκους κακάο. Από το γλυκό σαρακοστιανό πακέτο δεν θα λείπει ο χαλβάς από σιμιγδάλι ή ταχίνι αρωματισμένος με μαστίχα Χίου ή πιο απλά, με αμύγδαλα και σταφίδες. 

Καθημερινά από 7 Μαρτίου έως 22 Απριλίου, 16:00 – 22:00 

Περισσότερες πληροφορίες

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".