Για μεγαλοπρεπές brunch στο "Winter Garden"

Τα ανανεωμένα «Weekends at Winter Garden» με την υπογραφή του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη επιστρέφουν για να νιώσετε bon vivants τα Σαββατοκύριακα στην καρδιά της Αθήνας.

Winter Garden Brunch

Οι γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού "Μεγάλη Βρεταννία" αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός εξαιρετικά ενορχηστρωμένου συνόλου εμπειριών στις οποίες συγκαταλέγονται και τα ελεγκάν brunch "Weekends at Winter Garden".

Την επιστροφή τους σηματοδοτεί ένας πρόλογος με φρέσκα αρτοσκευάσματα ζυμωμένα και ψημένα καθημερινά στο νέο ειδικά διαμορφωμένο αρτοποιείο του ξενοδοχείου, στο πλούσιο bread basket, και οι εμπνευσμένες δημιουργίες του Pastry Chef Αλέξανδρου Κούφα. Φρεσκοψημένα κρουασάν βουτύρου και σοκολάτας, brioche με πολίτικα μπαχαρικά και μπαγκετίνι ωρίμανσης σερβίρονται μαζί με εγχώριο φρέσκο βούτυρο, σπιτικές μαρμελάδες, ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, κρέμα βανίλια και πραλίνα φουντουκιού με σοκολάτα συνοδεύοντας τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των εκλεκτών επισκεπτών. Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με τις επιλογές των κυρίως πιάτων που επιμελείται η ομάδα των σεφ και περιλαμβάνουν καπνιστό και μαριναρισμένο σολομό με χαβιάρι και αυγό ορτυκιού, τάρτα με σπανάκι, γκοργκοντζόλα και μανιτάρια του δάσους, ομελέτα με παλαιωμένο κασέρι, πιπεριά Φλωρίνης και prosciutto, χειροποίητο φρέσκο ζυμαρικό γεμιστό με μοσχάρι, σάλτσα τρούφας και μπεσαμέλ με κατσικίσιο τυρί καθώς και τα κλασικά βιολογικά αυγά "benedict" με αστακό, σπαράγγια και σάλτσα "hollandaise". Το μεγαλοπρεπές brunch συμπληρώνει ένα ποτήρι γαλλική σαμπάνια συνοδεία απαλής μουσικής ενώ ένα πέρασμα από το ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου σφραγίζει με τον πιο απολαυστικό τρόπο μια άκρως εκλεπτυσμένη εμπειρία.  

Σαββατοκύριακα 11 π.μ-2 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες

Winter Garden City Lounge

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.