"Τα Καραμανλίδικα του Φάνη": Μερακλίδικα Χριστούγεννα

Φέτος στις γιορτές ετοιμάζουμε ταξίδι στα βάθη της Ανατολής, με οδηγό τον Φάνη και προορισμό φυσικά τα "Καραμανλίδικα". Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου ξεκινά και την απολαμβάνουμε όπως της αξίζει.

Καραμανλίδικα © Λεωνίδας Τούμπανος

Αυτά τα Χριστούγεννα δοκιμάστε μαζί με τους αγαπημένους σας εκλεκτά μεζεκλίκια από άριστης ποιότητας υλικά, μέσα από έναν πλούσιο κατάλογο σε ένα από τα στέκια του Φάνη στο κέντρο της πόλης, και μεταφερθείτε γευστικά σε μια άλλη κουλτούρα, που μαγεύει με τις νοστιμιές και τις εξωτικές προτάσεις της. Εδώ θα βρείτε πλούσιες και ιδιαίτερες γεύσεις, έντονα αρώματα, νοσταλγία και μια στάση στο καλό και διαχρονικό. Γεμίστε το τραπέζι σας με καλούδια από τα αγαπημένα σας καταστήματα ή νιώστε από κοντά τη γοητεία της γιορτινής ατμόσφαιρας σε ένα χώρο ζεστό, κιμπάρικο και φιλόξενο, συντροφιά με πιάτα που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό. 

Περισσότερες πληροφορίες

Καραμανλίδικα του Φάνη (Τα)

Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52, Ψυρρή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.