Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα

Το θαλασσινό εστιατόριο που ξεκίνησε από την Νάουσα της Πάρου έχει πλέον δύο έδρες στην πόλη και μια καινούργια, απρόσμενη Bolognese.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα

Το θαλασσινό εστιατόριο που ξεκίνησε από την Νάουσα της Πάρου έχει πλέον δύο έδρες στην πόλη και μια καινούργια, απρόσμενη Bolognese.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα - εικόνα 1

Το «BlueFish» του σεφ Γιώργου Οικονομίδη, το οποίο έκανε ήδη επιτυχημένη καριέρα στη Νάουσα της Πάρου προτού ανοίξει σε ένα πραγματικά προνομιακό πόστο στη Βουλιαγμένη, μόλις απέκτησε μια δεύτερη αθηναϊκή έδρα στην Πλάκα. Στα νότια τετ-α-τετ με το γαλάζιο, στο κέντρο με την αρχαία αγορά: το εστιατόριο της οδού Καλογριώνη, σ’ ένα μοντέρνο σκηνικό με νησιώτικες αναφορές και χαρακτηριστικό στοιχείο την λευκοβαμμένη πέτρα, η ανοιχτή κουζίνα –που έχει κι εκείνη την robata της– κρατά το ίδιο μαγειρικό στιλ, όπερ σημαίνει μια σειρά από θαλασσο-εμπνευσμένα πιάτα με μεσογειακά και ιαπωνικά στοιχεία. Ανάμεσά τους λαβράκι μαριναρισμένο σε τζίντζερ, χυμό λεμονιού και μαγιονέζα με πιπεριές jalapeños, μπακαλιάρος tempura με αγιολί παντζαριού, τσιπούρα φρικασέ με σπανάκι, μαρούλι και αβγολέμονο, αλλά και μια tuna Bolognese που έκανε το ντεμπούτο της αυτές τις ημέρες κι έχουμε σκοπό να τη δοκιμάσουμε άμεσα.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

BlueFish

Λεωφ. Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/10/2022

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.