Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Εντάξει, γυρίσαμε από τις διακοπές, αλλά η διάθεση είναι ακόμη έξω, σε δροσερές πλατείες –όπου το σκηνικό θυμίζει νησί– και σε στέκια για κάθε γούστο, που βγάζουν τραπέζια κάτω από μουριές και πλατάνια.
Αγαπάμε τα burger, αγαπάμε και τη μπίρα οπότε μας βλέπουμε αυτό το Σαββατοκύριακο να χτυπάμε κάρτα τόσο στο Burger Fest όσο και στο Athens Beer Festival.
Από ψηλά τα φώτα ζωγραφίζουν άλλη εικόνα της πόλης, το βλέμμα πετάει κι εκεί ο άνεμος φυσάει περισσότερο – γι’ αυτό ανεβαίνουμε στα πρωτοκλασάτα rooftops της πόλης!
Ύστερα από ένα ακόμα καλοκαίρι στην Άνδρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη όπου ξεκίνησε πέρυσι την αθηναϊκή του καριέρα.
Χρυσοσκουφάτες εμπειρίες για να ξορκίσετε τα September blues απολαμβάνοντας θέα και γαστρονομία σε ιδανική αρμονία.
Sui generis μαγαζί για Έλληνες και ξένους, με σούπερ νόστιμες προτάσεις, προσεγμένη κάβα, μεγάλες μερίδες, γλυκές τιμές και ωραία αύρα.
Λίγο προτού ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα έργα ανάπλασης, κατηφορίζουμε σε ένα από τα πλέον χαρισματικά θαλασσινά σημεία της πρωτεύουσας και απολαμβάνουμε –τι άλλο;– φρέσκο ψάρι από τους μαέστρους του είδους.
Σας είχαμε προαναγγείλει ότι η δραστήρια Φωτεινή Παντζιά ετοίμαζε καινούργιο all day ιταλικό εστιατόριο και να που το «Cardinale» άνοιξε τις πόρτες του μέσα στον Αύγουστο στην καρδιά της πόλης.
Την πολύ χρήσιμη και καινοτόμα εφαρμογή My Wine λάνσαραν πρόσφατα τα My Market που μας προσφέρει έναν ψηφιακό sommelier στην οθόνη του smartphone μας.
Από εκλεκτή κρεατοφαγία και γκουρμέ μεζεδολόγημα μέχρι κοσμικό eating & drinking και aperitivo στη δροσιά και από το Χαλάνδρι και την Κηφισιά μέχρι το Παλαιό Φάληρο και την Παλλήνη.
Τα dîners de gala του φθινοπώρου ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου με το fine dining εστιατόριο «Blue Bay» του «Atlantica Imperial Resort & Spa».
Συνεχίζεται και τον Σεπτέμβρη το pop up του δημοφιλούς all day στεκιού της Κάντζας στο όλο το χρόνο γιορτινό μαγαζί του κέντρου.
Η Αθήνα εισβάλλει από παντού στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania» για να συναντήσει τις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Χρήστου Τζιλήρα που εστιάζουν στις επιλεγμένες πρώτες ύλες.
Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.
Το παντζάρι έχει την τιμητική του όλον τον μήνα που ξεκινά στο εστιατόριο «Βυζαντινό», με μια ολόκληρη σειρά πιάτων από το ορεκτικό μέχρι το επιδόρπιο.
Το πολύ δημοφιλές θαλασσινό εστιατόριο μεταφέρει τη δράση του από το Μικρολίμανο σε νέα τοποθεσία, πάντα με θέα θάλασσα.
Το νέο εστιατόριο του Χαλανδρίου είναι πολύ όμορφο και βλέπει την Ιταλία με άλλα μάτια.