Δείπνο νωρίς και με έκπτωση στο «Botrini’s»

Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία από τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι, η οποία ελπίζουμε να έχει συνέχεια στα εστιατορικά μας πράγματα.

Δείπνο νωρίς και με έκπτωση στο «Botrini’s»

Η νέα πραγματικότητα θέλει και νέα αντανακλαστικά, τόσο γενικότερα όσο και στα εστιατορικά μας πράγματα. Γι’αυτό και έχει ενδιαφέρον η πρωτοβουλία του Έκτορα Μποτρίνι για «Δείπνο Νωρίς» στο εστιατόριο του στο Χαλάνδρι, προσκαλώντας όλους μας να μεταθέσουμε την έξοδο μας πιο νωρίς από το συνηθισμένο προκειμένου όχι μόνο να την απολαύσουμε περισσότερο αλλά και για να επιτρέψουμε στην κουζίνα να μας περιποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι λοιπόν, από τις 27/10 έως τις 27/11 και από Τρίτη μέχρι Παρασκευή, όσοι κάνουν την κράτηση τους για φαγητό από τις 7 μ.μ. έως 7.45 μ.μ. εξασφαλίζουν έκπτωση 10% και μαζί τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για τα μεγάλα menu degustation του εστιατορίου, όπως το Πλόες των 12 σταδίων και το Travelling που ξεδιπλώνεται σε 15 μοναδικά στιγμιότυπα. Ελπίζουμε να δούμε σύντομα κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες από τα αθηναϊκά και όχι μόνο εστιατόρια.

Περισσότερες πληροφορίες

Botrini’s

Βασ. Γεωργίου Β΄ 24Β, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.