Το «Vandom» σήκωσε αυλαία στο Θησείο

Ένα ολοκαίνουργιο bar restaurant με θεατράλε διάθεση κατοικεί εδώ και λίγες ημέρες στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων.

Το «Vandom» σήκωσε αυλαία στο Θησείο

Ένα ολοκαίνουργιο bar restaurant με θεατράλε διάθεση είναι το «Vandom», το οποίο σήκωσε αυλαία εδώ και πολύ λίγες ημέρες στο κλασικό πόστο που κρατούσαν οι «Χάντρες» στο Θησείο. Ο χώρος αναδιαμορφώθηκε ριζικά με αναπαυτικές λόντζες και τραπέζια που απλώνονται αμφιθεατρικά σε επίπεδα, ενώ τις μοντέρνες γεύσεις προτείνει ο σεφ Αλέξανδρος Καρανικόλας και τα γλυκά η Δέσποινα Ζαρίκου. Στο μενού φιγουράρουν για παράδειγμα πιάτα σαν τα χτένια με σπαράγγια, baby καρότα, τσιπς από chorizo και πέρλες λεμονιού, η πικάνια αρνιού με κρέμα φασολιού και φιστίκι Αιγίνης ή ο κόκορας με γλυκοπατάτα σε σος κρασιού Vinsanto, τα οποία συνδυάζονται με τα signature cocktails που δημιουργεί ο βραβευμένος Γιάννης Νάτσης, αλλά και με ποικίλα θεματικά shows-έκπληξη κάθε βράδυ. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.