Το «Vandom» σήκωσε αυλαία στο Θησείο

Ένα ολοκαίνουργιο bar restaurant με θεατράλε διάθεση κατοικεί εδώ και λίγες ημέρες στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων.

Το «Vandom» σήκωσε αυλαία στο Θησείο

Ένα ολοκαίνουργιο bar restaurant με θεατράλε διάθεση είναι το «Vandom», το οποίο σήκωσε αυλαία εδώ και πολύ λίγες ημέρες στο κλασικό πόστο που κρατούσαν οι «Χάντρες» στο Θησείο. Ο χώρος αναδιαμορφώθηκε ριζικά με αναπαυτικές λόντζες και τραπέζια που απλώνονται αμφιθεατρικά σε επίπεδα, ενώ τις μοντέρνες γεύσεις προτείνει ο σεφ Αλέξανδρος Καρανικόλας και τα γλυκά η Δέσποινα Ζαρίκου. Στο μενού φιγουράρουν για παράδειγμα πιάτα σαν τα χτένια με σπαράγγια, baby καρότα, τσιπς από chorizo και πέρλες λεμονιού, η πικάνια αρνιού με κρέμα φασολιού και φιστίκι Αιγίνης ή ο κόκορας με γλυκοπατάτα σε σος κρασιού Vinsanto, τα οποία συνδυάζονται με τα signature cocktails που δημιουργεί ο βραβευμένος Γιάννης Νάτσης, αλλά και με ποικίλα θεματικά shows-έκπληξη κάθε βράδυ. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Φakafel": Ποιος είπε ότι η φακή δεν ανήκει στον πλανήτη street food;

Στη Νέα Σμύρνη οι vegans βρίσκουν τον δικό τους προορισμό για νόστιμο φαγητό στο χέρι, χωρίς εκπτώσεις.

03/06/2024

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table

Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες επιστρέφει σε hot εστιατόρια της Αθήνας, με ειδικά σχεδιασμένα μενού με τοπικά και εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.