Νέος αέρας στο «Λοκάλι»

Ανανεωμένο μας υποδέχεται το πολύ δημοφιλές στέκι του Θησείου, με ολοκαίνουργιες γεύσεις διά χειρός του βραβευμένου σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Νέος αέρας στο «Λοκάλι»

Η ανατρεπτική ελληνική pub που αναβίωσε τη μαγική αυλή του Σινέ Ψυρρή συνεχίζει να αποτελεί place to be για κάθε στιγμή και διάθεση της ημέρας και μας υποδέχεται ανανεωμένη. Ήδη από το καλοκαίρι που μας πέρασε, τα signature cocktails του Δημήτρη Κιάκου και της ομάδας του σερβίρονται και στην ταράτσα του όμορφου κτιρίου, ενώ την κουζίνα στο «Λοκάλι» επιμελείται πλέον ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος μαζί με τον στενό του συνεργάτη Ανέστη Ποιμενίδη. Το ολοκαίνουργιο μενού προτείνει ιντριγκαδόρικα πιάτα για τη μέση που εμπνέονται από το παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι σαν τα αλμυρά λουκουμαδάκια ελληνικών τυριών, το αλλιώτικο Vitellο Αλοννησάτο με τόνο Αλοννήσου, οι κροκέτες κοκκινιστού κόκορα και το χοιρινό αγκιναράτο. Δεν λείπουν ακόμα οι ιδέες για ελληνικό brunch, όπως ένα club sandwich με σύγκλινο Μάνης, καθώς και ένα παιδικό μενού, ενώ ο κατάλογος θα ανανεώνεται συχνά ακολουθώντας τις εποχές και τα υλικά τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/05/2024

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.