Νόστιμος Νοέμβρης στο «St. George Lycabettus»

Κυριακάτικο brunch, Beaujolais Nouveau και άλλα ωραία και νόστιμα έρχονται στο πολυτελές ξενοδοχείο στις πλαγιές του Λυκαβηττού.

Νόστιμος Νοέμβρης στο «St. George Lycabettus»

Με ανανεωμένη διάθεση καλωσορίζει τον Νοέμβριο το πολυτελές ξενοδοχείο «St. George Lycabettus». Ήδη από αυτήν την Κυριακή 1/11 αλλά και κάθε Κυριακή 12 μ.μ.- 4 μ.μ., επιστρέφει το πολύ δημοφιλές κυριακάτικο brunch στο εστιατόριο «La Suite Lounge», προσφέροντας αλά καρτ όλα τα classics, όπως τα κάθε λογής αυγά, το ζουμερό burger, τα pancakes και το συντριβάνι σοκολάτας, αλλά και νέες healthy γεύσεις σαν τα ποικίλα poke bowls, τις vegan επιλογές και τα αποτοξινωτικά smoothies. Το διάστημα 19-25/11 οι προβολείς στρέφονται στο περίφημο γαλλικό κρασί Beaujolais Nouveau, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχει την τιμητική του προσφέροντας την αφορμή για ένα σπέσιαλ τρικολόρ μενού που θα κοστίζει € 40 και μια φιάλη George de Boeuf στα € 25.

Προς τα τέλη του μήνα τώρα, και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/11, σειρά έχει η Ημέρα των Ευχαριστιών με ένα ειδικό Thanksgiving menu αλ αμερικέν στην τιμή των € 38 κατ’άτομο. Αν τέλος, τα νέα και πιο αυστηρά ωράρια της εποχής σας βρουν στο κέντρο, θυμηθείτε πως υπάρχουν ειδικές τιμές για όσους κάνουν check in μετά τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.