50 Next: Αυτοί που θα φτιάξουν το μέλλον της γαστρονομίας!

Είσαι νέος, γαστρονόμος και φέρελπις; Σε ψάχνουν τα World's 50 Best Restaurants να σε βραβεύσουν.

50 Next: Αυτοί που θα φτιάξουν το μέλλον της γαστρονομίας!

Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος! Μας αρέσει πολύ αυτή η πρωτοβουλία των World's 50 Best Restaurants σε συνεργασία με το Βάσκικο Κέντρο Γαστρονομίας, να ανακαλύψει και να προβάλει την επόμενη γενιά που θα διαμορφώσει το μέλλον της γαστρονομίας στον πλανήτη. Ζητούν λοιπόν από όσους ασχολούνται παντοιοτρόπως με τον κόσμο της γεύσης, πιστεύουν ότι κάνουν κάτι πολύ πρωτότυπο και σημαντικό, και θα είναι το πολύ 35 χρονών στις 22 Φεβρουαρίου 2021, να υποβάλουν την αίτησή τους για να επιλεγούν στη λίστα των 50 Next.

Δεν χρειάζεται να είστε απαραιτήτως σεφ, ο χαρακτήρας αυτής της λίστας είναι πολύ ευρύς, συμπεριλαμβάνοντας: ακτιβιστές, bartender, μικροζυθοποιούς, ποτοποιούς, τυροκόμους, επιστήμονες, γεωργούς, κτηνοτρόφους, παραγωγούς εδώδιμων προϊόντων, ψαράδες, δημοσιογράφους, ερευνητές, εστιάτορες, σομελιέ, εφευρέτες, οινοποιούς... Αρκεί η δραστηριότητά σας να αφορά τη γαστρονομία και να διευρύνει τα όριά της δημιουργώντας νεωτερισμούς, να έχετε πετύχει ήδη κάποια αποτελέσματα ή με τη δραστηριότητά σας να φαίνονται κάποια σημαντικά βήματα που έχετε ήδη κάνει για την εκπλήρωση των στόχων σας. Δεν πρόκειται για μια λίστα με ιεραρχημένη κατάταξη όπως στα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου, αλλά για 50 ισότιμα επίλεκτες προσωπικότητες, που θα γίνει γνωστή σ’ ολόκληρο τον κόσμο η δραστηριότητά τους.

Προσοχή τώρα, σπεύσατε διότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2020 στο http://www.theworlds50best.com/50next. Η λίστα των επίλεκτων θα ανακοινωθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2021, και αργότερα μέσα στο 2021, μόλις το επιτρέψει ο κορονοϊός, θα γίνει η τελετή απονομής στο Μπιλμπάο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.