Τρία αστέρια λάμπουν στο «Zillers»

Ο τριάστερος σεφ Jacob Jan Boerma είναι ο επόμενος προσκεκλημένος του Παύλου Κυριάκη για μια σπέσιαλ γαστρονομική βραδιά.

Τρία αστέρια λάμπουν στο «Zillers»

Συνέχεια στις πολύ ιδιαίτερες γαστρονομικές βραδιές με εκλεκτούς προσκεκλημένους από το εξωτερικό δίνει ο πολύ ταλαντούχος executive chef του «The Zillers» Παύλος Κυριάκης. Ύστερα λοιπόν από τους διάστερους σεφ Alex Dilling και Pieter Riedijk που προηγήθηκαν, είναι η σειρά του Jacob Jan Boerma να βρεθεί για ένα βράδυ (27/10) στην κουζίνα του πολύ όμορφου roof top restaurant της Μητροπόλεως. Ο ιδιαιτέρως επιδραστικός Ολλανδός σεφ που είδε το εστιατόριο του «De Leest» να κατακτά τα πολυπόθητα τρία αστέρια λίγα χρόνια ύστερα από το άνοιγμα του, θα συνδημιουργήσει μαζί με τον Κυριάκη ένα πολύ ιδιαίτερο menu degustation 8 σταδίων (€ 95) με μοντέρνα «ενσταντανέ» σαν το παντζάρι με καφέ, λάχανο πακ τσόι και μούρα ή την καραβίδα με κολοκύθα, κους κους και βινεγκρέτ καφίρ λάιμ.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.