Τρία αστέρια λάμπουν στο «Zillers»

Ο τριάστερος σεφ Jacob Jan Boerma είναι ο επόμενος προσκεκλημένος του Παύλου Κυριάκη για μια σπέσιαλ γαστρονομική βραδιά.

Τρία αστέρια λάμπουν στο «Zillers»

Συνέχεια στις πολύ ιδιαίτερες γαστρονομικές βραδιές με εκλεκτούς προσκεκλημένους από το εξωτερικό δίνει ο πολύ ταλαντούχος executive chef του «The Zillers» Παύλος Κυριάκης. Ύστερα λοιπόν από τους διάστερους σεφ Alex Dilling και Pieter Riedijk που προηγήθηκαν, είναι η σειρά του Jacob Jan Boerma να βρεθεί για ένα βράδυ (27/10) στην κουζίνα του πολύ όμορφου roof top restaurant της Μητροπόλεως. Ο ιδιαιτέρως επιδραστικός Ολλανδός σεφ που είδε το εστιατόριο του «De Leest» να κατακτά τα πολυπόθητα τρία αστέρια λίγα χρόνια ύστερα από το άνοιγμα του, θα συνδημιουργήσει μαζί με τον Κυριάκη ένα πολύ ιδιαίτερο menu degustation 8 σταδίων (€ 95) με μοντέρνα «ενσταντανέ» σαν το παντζάρι με καφέ, λάχανο πακ τσόι και μούρα ή την καραβίδα με κολοκύθα, κους κους και βινεγκρέτ καφίρ λάιμ.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.