Happy Valentine’s Day με ένα "κινηματογραφικό" δείπνο στο Οra by Ettore Botrini

Στις 14 Φεβρουαρίου το "One&Only Aesthesis" μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε την αγάπη σε μια βραδιά γεμάτη πολυτέλεια, δημιουργικότητα και γευστικές απολαύσεις.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Οra by Ettore Botrini © One&Only Aesthesis

Με αφορμή την ημέρα του Aγίου Βαλεντίνου, το "Οne&Only Aesthesis" μεταμορφώνεται για μια ολόκληρη εβδομάδα. Αντλώντας έμπνευση από τη σαγηνευτική ατμόσφαιρα της θρυλικής ταινίας "In the mood for love", στήνεται ένα πρωτότυπο σκηνικό με κινηματογραφική προσέγγιση.

Γύρω από το κεντρικό κτήριο, εκλεπτυσμένα διακοσμητικά στοιχεία και κομψά installations περιμένουν τον επισκέπτη να τα ανακαλύψει για να του "αφηγηθούν" μια σύγχρονη ρομαντική ιστορία. Περίτεχνες δημιουργίες από χαρτί origami, κρυμμένα μηνύματα, απαλές βελούδινες υφές και γλυπτά λουλούδια συνθέτουν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό. Την καλλιτεχνική επιμέλεια σε αυτό το μοναδικό decoration mood έχουν οι βραβευμένοι Έλληνες product και interior designers STUDIOLAV.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Οra by Ettore Botrini
© One&Only Aesthesis

Στην καρδιά του resort, στο Alelia bar ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος μετατρέπεται σε γωνιά αφιερωμένη στην αγάπη. Εκεί, η εμβληματική πολυθρόνα σε σχήμα καρδιάς Heart Cone Chair που σχεδίασε ο Verner Panton το 1959, τοποθετημένη σε ένα κατακόκκινο φόντο, προκαλεί κάθε επισκέπτη του "One&Only Aesthesis" να καθίσει και να εμπνευστεί από το νόημα αυτής της γιορτής ή απλά να βγάλει ονειρεμένες, καλλιτεχνικές φωτογραφίες με το άλλο του μισό. Ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου, το bar έχει σχεδιάσει μια bespoke εμπειρία cocktail για ερωτευμένους – και όχι μόνο!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Οra by Ettore Botrini
© One&Only Aesthesis

Love at first bite

Λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και το Ora by Ettore Botrini αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να επιβεβαιώσει το γνωστό ρητό μια τόσο ξεχωριστή ημέρα. Οι επισκέπτες του "Οne&Only Aesthesis" έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια γευστική δοκιμή πέντε πιάτων που συνοδεύονται από την εξαιρετική σαμπάνια Taittinger για το απόλυτο εορταστικό pairing. Το δείπνο ολοκληρώνεται, φυσικά, με ένα λαχταριστό γλυκό όπου πρωταγωνιστούν τα δύο σύμβολα του έρωτα: η σοκολάτα και το τριαντάφυλλο! Όλα αυτά, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής που αναβαθμίζει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Οra by Ettore Botrini
© Rupert Peace for One&Only Aesthesis

Όμως, στο "One&Only Aesthesis" η ημέρα των ερωτευμένων δεν τελειώνει εδώ, καθώς όσοι το επιλέξουν έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ολοκληρωμένη και γεμάτη ρομαντισμό εμπειρία με την one of a kind διαμονή που προσφέρει το Riviera Staycation ή προσφέροντας στο άλλο τους μισό (και στον εαυτό τους) μια αναζωογονητική θεραπεία για δύο στο Guerlain Spa.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Οra by Ettore Botrini
© One&Only Aesthesis

Δείτε το εορταστικό μενού και κάνετε την κράτησή σας εδώ.
Για τα exclusive offers ενημερωθείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο +30 21 6686 1000 ή ψηφιακά στο: oneandonlyaesthesis.com.

Περισσότερες πληροφορίες

Ora by Ettore Botrini

Λ. Ποσειδώνος Αστέρια Γλυφάδας (Ξεν. One&Only Aesthesis)
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.