Αυτά τα Χριστούγεννα και ο Άι Βασίλης επιλέγει παγωτό από τη "Δωδώνη"

Φέρνουμε τα Χριστούγεννα αλλά και τον «Άγιο Βασίλη» στο σπίτι με την limited edition γεύση παγωτού από τη Δωδώνη, τρία εθιστικά tower cakes και γιορτινές γλυκιές λιχουδιές.

Δωδώνη

Γεμίζοντας τον ουρανίσκο με μπαχαράτα αρώματα και την ψυχή με νοσταλγικές αναμνήσεις η νέα εορταστική, limited edition γεύση παγωτού από τα Παγωτά Δωδώνη είναι η επίγευση που δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνεται με φρέσκο ελληνικό γάλα και εμπλουτίζεται από αρώματα κανέλας, καραμέλας, γαρύφαλου, φρεσκοψημένου μπισκότου και πικάντικες νότες από πραγματικό ginger, που μάς βάζουν για τα καλά στο (γευστικό) πνεύμα των ημερών.

Δωδώνη

Δωδώνη

Φέτος όμως, η γκάμα των γεύσεων της εποχής στη Δωδώνη εμπλουτίζεται και με τα 3 νέα εντυπωσιακά τουρτο-κέικ που βρίσκουμε σε 3 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς: πραλίνα, amarena και μπισκότο, που θα γλυκάνουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Πολλαπλές στρώσεις από αφράτο κέικ αρωματικής βανίλιας που εναλλάσσονται με την βελούδινη κρέμα βανίλιας, πραλίνας ή αγριοκέρασου amarena με κομμάτια από αληθινό αγριοκέρασο. Τα πληθωρικά αυτά tower cakes είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Δωδώνη σκέτα ή με παγωτό. 

Δωδώνη

Από το γιορτινό τραπέζι όμως δεν λείπουν και οι κλασικές ωραία μελωμένες μπουκίτσες από μελομακάρονα και οι βουτυράτοι κουραμπιέδες. Θα τα βρείτε στην κλασική, παραδοσιακή τους συνταγή, αλλά και σε εναλλακτική εκδοχή, επικαλυμμένα με λευκή ή μαύρη σοκολάτα. Την πλούσια συλλογή γλυκών "Δωδώνη" συμπληρώνει η αφράτη βασιλόπιτα κέικ που φτιάχνεται με αγνά υλικά από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως ελληνικό φρέσκο γάλα, κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, φρούτα, ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. 

Δωδώνη

Αυτές τις γιορτές και ο Άγιος Βασίλης επιλέγει παγωτά και γλυκά Δωδώνη!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
08/05/2024

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.