S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Eubous"

Το κομψό στέκι στη Χαλκίδα ξεχωρίζει για την νόστιμη γευστική του προσέγγιση, την ατμόσφαιρα και το προσεγμένο κρεατοφαγικό του σενάριο.

eubous

Στο κεντρικότερο σημείο της Χαλκίδας με θέα την παλιά γέφυρα, το "Eubous" είναι μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις για γεύμα, μεσημεριανό ή βραδινό αλλά και για κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις. 

eubous

Στον προσεγμένο και μοντέρνα διακοσμημένο ατμοσφαιρικό χώρο, με φόντο το τζάκι και μουσικό χαλί που δένει με τους ήχους της θάλασσας που τραβά το βλέμμα θα απολαύσετε κουζίνα με κρεατοφαγική κυρίως προσέγγιση παρέα με τις προτάσεις της κάβας αλλά και της μπάρας που ταιριάζουν πολύ με τα πιάτα του μενού. 

eubous

Picanha, Flat iron, διάφραγμα, Rib eye και θηριώδεις tomahawk φιγουράρουν σε πρώτο πλάνο με νόστιμα συνοδευτικά όπως πατάτες baby confit με dressing μουστάρδας. Στον κατάλογο όμως μπορεί να πετύχετε επίσης ζουμερά και μπαχαράτα κεμπάπ γιαουρτλού με πίκλα τζίντζερ, αριάνι και ψητά ντοματίνια, που αξίζει να δοκιμάσετε αλλά και ριζότι ή πιάτα ζυμαρικών όπως η κατσικομακαρονάδα με paccheri, κατσικάκι κοκκινιστό, μυζήθρα, μαντζουράνα και μαρμελάδα κρεμμύδι και το λιγκουίνι tartufata με ποικιλία μανιταριών, εστραγκόν, λεμόνι και πάστα τρούφας, ενδεικτικές προτάσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 1, Χαλκίδα, 2221 037877, FB: Eubous, IG: eubous_

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.