S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Barile resto vino bar"

Ο κομψός all day χώρος στην κεντρική πλατεία της Αράχωβας συνδυάζει μια πλούσια γευστική εμπειρία με ενδιαφέρουσες προτάσεις για κρασί και κοκτέιλ.

Barile

Σε μια περιοχή -ιδανικό χειμερινό προορισμό για σύντομες αποδράσεις κοντά στην Αθήνα, το ζεστό ολοήμερο στέκι στην κεντρική πλατεία της Αράχωβας είναι σημείο αναφοράς της περιοχής από νωρίς το πρωί για ένα χορταστικό brunch που συνοδεύει τον καφέ ή ένα ζεστό ρόφημα. Στο πέρασμα της μέρας όμως θα πιάσετε θέση στην όμορφη ατμοσφαιρική του σάλα ή -καιρού επιτρέποντος- σε κάποιο από τα τραπεζάκια στην πλατεία για να απολαύσετε γουλιά-γουλιά μερικές από τις τουλάχιστον 50 ετικέτες κρασιών ελληνικού και διεθνή αμπελώνα ή κάποια από τα καλοφτιαγμένα δημιουργικά cocktails από την έμπειρη ομάδα της μπάρας. 

Barile

Στο μενού που επιμελείται ο σεφ Minas Mansour θα βρείτε ποικιλία επιλογών βασισμένη τόσο στην ιταλική όσο και στην μεσογειακή κουζίνα σε ευφάνταστους συνδυασμούς με highlights το πολύ νόστιμο orzo rosso και την καπνιστή χοιρινή μπριζόλα. Για να γλυκαθείτε θα δοκιμάσετε τη σπιτική πορτοκαλόπιτα με φύλλο που είναι ό,τι πρέπει με ένα ζεστό ρόφημα το πρωί ή το απόγευμα μετά από το σκι ενώ το χειμερινό σκηνικό ταιριάζει απόλυτα και με ένα ζεστό cocktail. 

ΕΟ Λιβαδειάς Άμφισσας 12, Αράχοβα, 2267 031007. FB: Barile Resto Vino Bar , IG: barilearachova

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.