Πήραμε το πτυχίο μας από το "Πανεψηστήμιο" του Burger Fest με τη βοήθεια της Visa

Επισκεφτήκαμε το μεγάλο food festival, που επέστρεψε για ένα ακόμη τετραήμερο στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, και αναμεταδίδουμε τις εντυπώσεις μας.

Burger Fest

Το Burger Fest 2023 έστησε φέτος την ένατη διοργάνωση του στο Αμαξοστάσιο στο Γκάζι, για δύο χορταστικά τετραήμερα, από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι την 1η Οκτωβρίου, που φέρνουν στην Αθήνα τους πιο επίδοξους ανταγωνιστές του burger game. Έτσι, κορυφαία εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, που φημίζονται για τα υψηλής ποιότητας burgers που σερβίρουν συγκεντρώθηκαν στο Πανεψηστήμιο του Burger Fest για ένα εκρηκτικό σερί, γεμάτο διασκεδαστικές δράσεις όπως challenges, cook-off battles, παιχνίδια και ζωντανές μουσικές εμφανίσεις. H Visa, που φέτος υποστηρίζει χορηγικά, μεταξύ άλλων, το Burger Fest, ήταν εκεί για να φέρει κοντά όλους τους burger lovers αλλά και να παραδώσει ταχύρρυθμα μαθήματα απόλαυσης! 

Burger Fest

Χτες είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το μεγάλο food festival, που επέστρεψε για ένα ακόμη τετραήμερο (28/9 – 1/10), με την υπόσχεση να μας μάθει όλα τα μυστικά του τέλειου burger αλλά και όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για να το απολαύσει στο 100%. Η Visa στη φετινή διοργάνωση εγκαινιάζει την νέα πρωτοποριακή της λύση για να αφαιρέσει από την φεστιβαλική εμπειρία τον χρόνο αναμονής από ουρά σε ουρά, τοποθετώντας σε δύο διαφορετικά σημεία στον χώρο τους πρώτους αυτόματους πωλητές της. Έτσι, οι επισκέπτες του φεστιβάλ έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν νερό, αναψυκτικά, μπύρες από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το μηχάνημα, να πληρώσουν εύκολα με την κάρτα τους και να παραλάβουν από το αντίστοιχο κιόσκι δείχνοντας την απόδειξη, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Burger Fest

Powered by Visa ήταν και το καινοτόμο εκδοτήριο εισιτηρίων της εισόδου, στο οποίο μπορείς να βγάλεις απευθείας το εισιτήριο σου με κάρτα αποφεύγοντας την ουρά του ταμείου. Κάπως έτσι πανεύκολα, μπήκαμε κι εμείς απορώντας μάλιστα για τον μηδενικό χρόνο αναμονής· απορία που συνέχισε να επιστρέφει στις γρήγορες βόλτες για refill νερού/μπύρας στη διάρκεια του καυτού live των Locomondo αλλά στα ενδιάμεσα διαλείμματα των γευστικών επιδρομών από πάγκο σε πάγκο. Αυτές ακριβώς τις καινοτομίες ανυπομούμε να δούμε και άλλες μελλοντικές διοργανώσεις. Πόσοι συναυλόφιλοι δεν έχουμε χάσει άλλωστε το αγαπημένο μας τραγούδι γιατί θελήσαμε να πάρουμε μια μπύρα στα γρήγορα και μείναμε να περιμένουμε μισή+ ώρα στην ουρά; 

Burger Fest

Ξεγλιστρώντας γρήγορα από κιόσκι σε κιόσκι καταφέραμε να απολαύσουμε όλες τις στάσεις που είχαμε σημειώσει από πριν και δεν ήταν καθόλου λίγες αφού αφού στον χώρο φιλοξενούνται: 15 burger houses, γλυκές προτάσεις από τα "SweetSpoon Athens", "Λουκουμάδες Μποέμ" και "Zuccherino". Πέρα από τις δροσιστικές ανάπαυλες που μας χάρισαν τα spots της Visa απολαύσαμε καφεδάκι με την ετικέτα του LOT51 αλλά και τα signature cocktails του TGI Fridays'. Κι επειδή τίποτα δεν ολοκληρώνει καλύτερα μια εμπειρία από έναν live μουσικό επίλογο σημειώστε όσους θα περάσουν από το stage του Burger Fest 2023 τις επόμενες μέρες: σήμερα, 29/9, έχει Εισβολέα με full band σύνθεση και μερακλίδικες ρίμες, ενώ, ακολουθούν οι Alcatrash (30/9) και ο Cayetano (1/10).

Burger Fest

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.