Neoma Sky Restaurant & Bar: Δείπνο και κοκτέιλ με θέα

Με εντυπωσιακή θέα, αφαιρετικό ντεκόρ και μοντέρνο γευστικό προφίλ, το rooftop του ξενοδοχείου «Neoma», είναι επιλογή που δίνει αξία στις θερινές εξόδους μας στην Αθήνα.

Neoma

Το all day restaurant-bar του τελευταίου ορόφου του κομψού ξενοδοχείου "Neoma", στο κέντρο της πρωτεύουσας, είναι μια ανάσα δροσιάς στην καλοκαιρινή Αθήνα. Το μίνιμαλ και καλαίσθητο περιβάλλον του, με φόντο το λεκανοπέδιο και ιστορικά μνημεία της πρωτεύουσας, η μπάρα και οι καλοφτιαγμένες γαστρονομικές προτάσεις, αποτελούν σίγουρα επαρκείς λόγους για να ενταχθεί στη λίστα με τις επιλογές της εποχής που θα κάνουν την παραμονή στην πόλη πιο ενδιαφέρουσα. 

Neoma

Στο μενού εντοπίζουμε πιάτα γνώριμα, φτιαγμένα από φρέσκα υλικά, εμπλουτισμένα με σύγχρονες νότες και διεθνή αέρα σε αρκετά από αυτά, με σύγχρονο προφίλ και καλαίσθητη παρουσίαση. Στο μενού θα βρείτε ζυμαρικά όπως το paccheri Bollognese με μπεσαμέλ γραβιέρας, κριθαρότο με γαρίδες, bisque και coulis ούζο αλλά και risotto "γεμιστά" με φέτα σε μια δημιουργική σύζευξη Ελλάδας-Ιταλίας. Προτεραιότητα όμως θα δώσετε σε ορεκτικά όπως τα σουτζουκάκια tartare, φτιαγμένα από μοσχάρι ωρίμανσης με chutney τομάτα, κύμινο σε τραγανή λαδόπιτα, μικροκαμωμένα κασιώτικα ντολμαδάκια, δαντελωτό carpaccio χταπόδι και αφράτα bao bun με κοτόπουλο ή γαρίδα.  

Neoma

Για κυρίως, οι καρνιβόροι θα επιλέγετε κάποια από τις κοπές μέρας που σερβίρουν με πατάτες και bearnaise καμένου βουτύρου ή το secreto iberico που συνοδεύεται από λευκή barbeque ενώ οι πιο παραδοσιακοί μάλλον θα καταλήξετε στον μουσακά, το κεμπάπ με χειροποίητες πίτες με προζύμι και πικάντικο chutney τομάτας ή το αρωματικό ψάρι ημέρας με χόρτα εποχής και κρέμα αυγολέμονο. Θα ολοκληρώσετε το γεύμα σας με ένα βάσκικο cheesecake, ένα τιραμισού ή μια namelaka σοκολάτα ενώ τον επίλογο της βραδιάς γράφει η μπάρα με κοκτέιλ όπως το Neoma’s Sunset με tequila Blanco 100% blue agave, το Sevillana Mandarin με London dry gin, μανταρίνι, πορτοκάλι και λάιμ ή το Salty Skin με λικέρ μαστίχας, λυκό κρασί, αλάτι και λεμόνι. 

Μουσών 13, 11741 Αθήνα,  213 0883945, info@neomahotel.com, Facebook, Instagram

Περισσότερες πληροφορίες

Neoma Sky Restaurant & Bar

Μουσών 13, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Βασίλαινας Blue" της Αντιπάρου μετακομίζει

Ανταλλάσσει τη φελινική αυλή του στη Χώρα με τη βεράντα του "Kouros Village Hotel" κι αποκτά τη θαλασσινή θέα που του αξίζει, ενώ ενδιαφέροντα σχέδια υπάρχουν και για το χώρο που αφήνει πίσω του.

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

Το 'Albion' παραμένει σουξέ του Ψυχικού

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά bar restaurants της πόλης διατηρεί ατόφια τα ατού του και επενδύει περαιτέρω σε αυτά.

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.