Kayak: Πες το παγωτό με το όνομά του

'Ολη η Ελλάδα σε ένα χωνάκι παγωτό!

xourmas

Το παγωτό που φτιάχτηκε για να σε κάνει να λιώνεις για χάρη του έχει όνομα και λέγεται Kayak. Ως ελληνική εταιρεία που σέβεται την καταγωγή της, η Kayak εμπνέεται τις νέες γεύσεις της από την παράδοση, τις μυρωδιές και τις συνταγές του τόπου μας, στέλνοντάς μας σε στιγμιαίες διακοπές ακόμα κι αν βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης, με το γευστικό βάθος ολόφρεσκου gelato της στιγμής να παίζει ρόλο καπετάνιου στα ταξίδια μας.

Kayak

Ξεκινάμε την πλεύση, λοιπόν, σαλπάροντας για τα σμαραγδένια νερά των επτανήσων, με ένα παγωτό στο χέρι που θα μεταμορφώσει μια κι έξω το καλοκαίρι μας. Νοστιμιά από τα νησιά του Ιονίου θα βρεις στο παγωτό μαντολάτο, το οποίο βασίζεται στα κλασικά συστατικά του αγαπημένου γλυκού, εξελίσσοντάς τα σε μια λαχταριστά αφράτη κρέμα με βελούδινη υφή, που θα σου μείνει αξέχαστη. Επόμενη στάση, ένας εξωτικός προορισμός, μέσα από έναν καρπό που όλοι γνωρίζουν αλλά λίγοι ξέρουν τη μακρά ιστορία του, και ο οποίος αποκτά μια ακαταμάχητα σοκολατένια και δροσερή εκδοχή. Το παγωτό σοκολάτα-χουρμάς δίνει στο φρούτο-υπερτροφή από τη Μεσοποταμία ένα γλυκό twist που θα κάνει τους λάτρεις της σοκολάτας να λιώνουν γι’ αυτό, αλλά και τους ορκισμένους plain chocolate lovers να αλλάξουν ριζικά συνήθειες, βάζοντας αυτό το θρεπτικό δώρο της μητέρας φύσης για τα καλά στη γλυκιά καθημερινότητά τους.

Kayak

Κι αν αναρωτιέσαι πού θα μπορέσεις να βρεις γρήγορα τις νέες γεύσεις παγωτών Kayak, η λύση βρίσκεται στα χέρια σου. Με ένα "κλικ" στο e-shop της εταιρείας (www.kayak.gr) μπορείς να εντοπίσεις τα επιλεγμένα καταστήματα στα οποία βρίσκονται τα ψυγεία με τα λαχταριστά Kayak. Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να φύγεις μακριά από το κλιματιστικό, η υπηρεσία delivery της Wolt σου δίνει τη λύση.

Kayak_Mrs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.