Kayak: Πες το παγωτό με το όνομά του

'Ολη η Ελλάδα σε ένα χωνάκι παγωτό!

xourmas

Το παγωτό που φτιάχτηκε για να σε κάνει να λιώνεις για χάρη του έχει όνομα και λέγεται Kayak. Ως ελληνική εταιρεία που σέβεται την καταγωγή της, η Kayak εμπνέεται τις νέες γεύσεις της από την παράδοση, τις μυρωδιές και τις συνταγές του τόπου μας, στέλνοντάς μας σε στιγμιαίες διακοπές ακόμα κι αν βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης, με το γευστικό βάθος ολόφρεσκου gelato της στιγμής να παίζει ρόλο καπετάνιου στα ταξίδια μας.

Kayak

Ξεκινάμε την πλεύση, λοιπόν, σαλπάροντας για τα σμαραγδένια νερά των επτανήσων, με ένα παγωτό στο χέρι που θα μεταμορφώσει μια κι έξω το καλοκαίρι μας. Νοστιμιά από τα νησιά του Ιονίου θα βρεις στο παγωτό μαντολάτο, το οποίο βασίζεται στα κλασικά συστατικά του αγαπημένου γλυκού, εξελίσσοντάς τα σε μια λαχταριστά αφράτη κρέμα με βελούδινη υφή, που θα σου μείνει αξέχαστη. Επόμενη στάση, ένας εξωτικός προορισμός, μέσα από έναν καρπό που όλοι γνωρίζουν αλλά λίγοι ξέρουν τη μακρά ιστορία του, και ο οποίος αποκτά μια ακαταμάχητα σοκολατένια και δροσερή εκδοχή. Το παγωτό σοκολάτα-χουρμάς δίνει στο φρούτο-υπερτροφή από τη Μεσοποταμία ένα γλυκό twist που θα κάνει τους λάτρεις της σοκολάτας να λιώνουν γι’ αυτό, αλλά και τους ορκισμένους plain chocolate lovers να αλλάξουν ριζικά συνήθειες, βάζοντας αυτό το θρεπτικό δώρο της μητέρας φύσης για τα καλά στη γλυκιά καθημερινότητά τους.

Kayak

Κι αν αναρωτιέσαι πού θα μπορέσεις να βρεις γρήγορα τις νέες γεύσεις παγωτών Kayak, η λύση βρίσκεται στα χέρια σου. Με ένα "κλικ" στο e-shop της εταιρείας (www.kayak.gr) μπορείς να εντοπίσεις τα επιλεγμένα καταστήματα στα οποία βρίσκονται τα ψυγεία με τα λαχταριστά Kayak. Εναλλακτικά, αν δεν θέλεις να φύγεις μακριά από το κλιματιστικό, η υπηρεσία delivery της Wolt σου δίνει τη λύση.

Kayak_Mrs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.