''Gioelia cremeria italiana'': Το αυθεντικό ιταλικό gelato ήρθε στην Αθήνα

Η ιταλική εμπειρία παγωτών και παραδοσιακών γλυκών είναι εδώ για ένα δροσιστικό καλοκαίρι.

Gioelia cremeria italiana

Καλοκαίρι ίσον παγωτό και ιδανικά gelato, καθότι όποιος έχει δοκιμάσει το αυθεντικό ιταλικό παγωτό δύσκολα το ξεχνά. Έτοιμοι να απολαύσετε, λοιπόν, το 100% της εμπειρίας ενός γνήσιου ιταλικού παγωτού; H Gioelia Cremeria Italiana, εταιρεία με τεχνογνωσία του αυθεντικού ιταλικού παγωτού για περίπου μισό αιώνα, έφτασε και στην Ελλάδα. Με 42 καταστήματα σε πάνω από 9 χώρες, η Gioelia Cremeria Italiana μας υποδέχεται προς το παρόν στο Χαλάνδρι, στην οδό Αγίας Παρασκευής 13, από την Πέμπτη 30 Ιουνίου, και σύντομα και σε περισσότερα σημεία συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας για να μας μυήσει στην τέχνη του glelato, αλλά και στις ιδιαίτερες γεύσεις και την κορυφαία ποιότητα των παραδοσιακών ιταλικών γλυκών.

cannolo al pistacchio

Η ιστορία του αυθεντικού ιταλικού παγωτού 

Το εργοστάσιο παγωτού που ίδρυσε στα μέσα της δεκαετίας του 1970 ο Gianfranco Proni στο Λούγκο της Ραβέννα, παρασκευάζοντας και προμηθεύοντας τα περισσότερα gelato shops στη Βόρεια Ιταλία, έχει πλέον αναδειχθεί στα χέρια του γιου του, Denis, σε ένα ανερχόμενο διεθνές brand με έμφαση στο φρέσκο υψηλής ποιότητας παγωτό, το οποίο παρασκευάζεται κάθε πέντε ώρες ώστε να διατηρεί τη μοναδική του γεύση. Το παγωτό φυλάσσεται και διατηρείται σε ειδικά διαμορφωμένους ανοξείδωτους κυλίνδρους, ώστε να μην οξειδώνεται και να διατηρεί την μοναδική του γεύση.

Gioelia Cremeria

Στις βασικές αξίες του brand περιλαμβάνεται η απαράμιλλη ποιότητα των πρώτων υλών, οι οποίες έρχονται απευθείας από την Ιταλία, όπως τα φιστίκια Σικελίας, τα φουντούκια Πιεμόντε, η ρικότα από το Παλέρμο, τα μάνγκο ποικιλίας Alphonso και πολλές, πολλές άλλες.

Cremino

Γεύσεις που συναρπάζουν

Λαχταριστό παγωτό Ruby, παγωτό με βέλγικη σοκολάτα Callebaut, fusion sorbets και η signature γεύση Gioelia είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που ξεχωρίζουν, ενώ προσφέρονται και αρκετές vegan επιλογές, που παρασκευάζονται με γάλα ρυζιού. Last but not least τα παραδοσιακά ιταλικά γλυκά: σικελικά cannoli σε ποικίλες γεύσεις (original, gianduja και pistacchio), semifreddo σε γυάλινα κουπάκια, αλλά και τούρτες gelato. Ό,τι πιο κοντινό σε μια δροσιστική βόλτα στην Ιταλία για το φετινό καλοκαίρι.    

Gioelia Cremeria

Opening μετά μουσικής

Η Gioelia Cremeria Italiana μας προσκαλεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στο Χαλάνδρι στην οδό Αγίας Παρασκευής 13 για το επίσημο opening του καταστήματος. Στο πλάι της Gioelia Cremeria Italiana θα βρίσκεται ο Athens DJ, όπου θα μεταδώσει και ραδιοφωνικά το γευστικό ταξίδι με άρωμα Ιταλίας που ξεκινάει από το Χαλάνδρι και σύντομα θα βρίσκεται και σε πολλές άλλες γειτονιές της Αθήνας. 

Αγίας Παρασκευής 13-15, Χαλάνδρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.