''Gioelia cremeria italiana'': Το αυθεντικό ιταλικό gelato ήρθε στην Αθήνα

Η ιταλική εμπειρία παγωτών και παραδοσιακών γλυκών είναι εδώ για ένα δροσιστικό καλοκαίρι.

Gioelia cremeria italiana

Καλοκαίρι ίσον παγωτό και ιδανικά gelato, καθότι όποιος έχει δοκιμάσει το αυθεντικό ιταλικό παγωτό δύσκολα το ξεχνά. Έτοιμοι να απολαύσετε, λοιπόν, το 100% της εμπειρίας ενός γνήσιου ιταλικού παγωτού; H Gioelia Cremeria Italiana, εταιρεία με τεχνογνωσία του αυθεντικού ιταλικού παγωτού για περίπου μισό αιώνα, έφτασε και στην Ελλάδα. Με 42 καταστήματα σε πάνω από 9 χώρες, η Gioelia Cremeria Italiana μας υποδέχεται προς το παρόν στο Χαλάνδρι, στην οδό Αγίας Παρασκευής 13, από την Πέμπτη 30 Ιουνίου, και σύντομα και σε περισσότερα σημεία συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας για να μας μυήσει στην τέχνη του glelato, αλλά και στις ιδιαίτερες γεύσεις και την κορυφαία ποιότητα των παραδοσιακών ιταλικών γλυκών.

cannolo al pistacchio

Η ιστορία του αυθεντικού ιταλικού παγωτού 

Το εργοστάσιο παγωτού που ίδρυσε στα μέσα της δεκαετίας του 1970 ο Gianfranco Proni στο Λούγκο της Ραβέννα, παρασκευάζοντας και προμηθεύοντας τα περισσότερα gelato shops στη Βόρεια Ιταλία, έχει πλέον αναδειχθεί στα χέρια του γιου του, Denis, σε ένα ανερχόμενο διεθνές brand με έμφαση στο φρέσκο υψηλής ποιότητας παγωτό, το οποίο παρασκευάζεται κάθε πέντε ώρες ώστε να διατηρεί τη μοναδική του γεύση. Το παγωτό φυλάσσεται και διατηρείται σε ειδικά διαμορφωμένους ανοξείδωτους κυλίνδρους, ώστε να μην οξειδώνεται και να διατηρεί την μοναδική του γεύση.

Gioelia Cremeria

Στις βασικές αξίες του brand περιλαμβάνεται η απαράμιλλη ποιότητα των πρώτων υλών, οι οποίες έρχονται απευθείας από την Ιταλία, όπως τα φιστίκια Σικελίας, τα φουντούκια Πιεμόντε, η ρικότα από το Παλέρμο, τα μάνγκο ποικιλίας Alphonso και πολλές, πολλές άλλες.

Cremino

Γεύσεις που συναρπάζουν

Λαχταριστό παγωτό Ruby, παγωτό με βέλγικη σοκολάτα Callebaut, fusion sorbets και η signature γεύση Gioelia είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που ξεχωρίζουν, ενώ προσφέρονται και αρκετές vegan επιλογές, που παρασκευάζονται με γάλα ρυζιού. Last but not least τα παραδοσιακά ιταλικά γλυκά: σικελικά cannoli σε ποικίλες γεύσεις (original, gianduja και pistacchio), semifreddo σε γυάλινα κουπάκια, αλλά και τούρτες gelato. Ό,τι πιο κοντινό σε μια δροσιστική βόλτα στην Ιταλία για το φετινό καλοκαίρι.    

Gioelia Cremeria

Opening μετά μουσικής

Η Gioelia Cremeria Italiana μας προσκαλεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στο Χαλάνδρι στην οδό Αγίας Παρασκευής 13 για το επίσημο opening του καταστήματος. Στο πλάι της Gioelia Cremeria Italiana θα βρίσκεται ο Athens DJ, όπου θα μεταδώσει και ραδιοφωνικά το γευστικό ταξίδι με άρωμα Ιταλίας που ξεκινάει από το Χαλάνδρι και σύντομα θα βρίσκεται και σε πολλές άλλες γειτονιές της Αθήνας. 

Αγίας Παρασκευής 13-15, Χαλάνδρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/08/2022

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.

Όλη η Λίνδος σε 5 πιάτα

Γαστρονομική πρωτεύουσα της Ρόδου, με καλοφαγική σκηνή που καλύπτει όλη τη γκάμα από ιστορικές ταβέρνες μέχρι εστιατόρια υψηλού επιπέδου, η ατμοσφαιρική πόλη στα νότια του νησιού των Ιπποτών είναι ένας αυτόνομος γαστοπροορισμός κι αυτά τα πιάτα ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε όχι μόνο τη γεύση, αλλά και την ιστορία της.