The Zillers: Μία νόστιμη εμπειρία Αθήνας

Εξαιρετική αισθητική, μοναδική θέα, υψηλή γαστρονομία και ιδιαίτερα ποτά αποτελούν πόλους έλξης λίγα μέτρα πιο ψηλά από την Μητροπόλεως.

The Zillers

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το 'The Zillers' σε προκαταβάλει θετικά, πολύ πριν βρεθείς στην υπέροχη ταράτσα του. Βλέπεις τα ολόλευκα δαντελένια γύψινα, οι ξύλινες λεπτομέρειες και τα μαρμάρινα σκαλιά, σε βάζουν απευθείας στο κλίμα, το οποίο συνδυάζει έξοχα και σε απόλυτη ισορροπία την παλιά αρχιτεκτονική ομορφιά της Αθήνας και τις αξιοσημείωτες ομορφιές του σήμερα που προσφέρει απλόχερα η πρωτεύουσα.  

The Zillers 6

Στην ιδιαίτερη ταράτσα του, λίγα μέτρα ψηλότερα από την οδό Μητροπόλεως, εκτός από την υπέροχη οπτική της Ακρόπολης και την ωραία αύρα, πρωταγωνιστεί και η ανεπιτήδευτα υψηλή γαστρονομία.

The Zillers 5

"Υπεύθυνος" για το γεγονός, ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο σεφ Παύλος Κυριάκης, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με δύο ολόφρεσκα degustation μενού (Going Abroad και All Astir). Στο ίδιο υψηλό επίπεδο και το μπαρ του The Zillers, η δουλειά του οποίου αποτυπώνεται στη νέα λίστα cocktails που επιμελείται ο Φώτης Κουλέτος και περιλαμβάνει 10 signature ποτά. 

The Zillers 4

The Zillers 1

The Zillers 3

Vibes που σε ηρεμούν, θέα που ανοίγει το μάτι και γεύσεις που ικανοποιούν κάθε αίσθηση είναι λοιπόν κάποια από εκείνα τα assets που καθιστούν το The Zillers ένα μοναδικό στο είδος του spot, ειδικά για τους πιο θερμούς όσο και ανέμελους μήνες του χρόνου.


Info

Μητροπόλεως 54, Αθήνα
Τηλ. 210 3222277
thezillersathenshotel.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.